• Home
  • Nieuws
  • Captain Marvel is één van de succesvolste superheldenfilms ooit

Captain Marvel is één van de succesvolste superheldenfilms ooit

Captain Marvel draait nog niet eens zo heel erg lang in de bioscopen, maar is nu al één van de succesvolste superheldenfilms ooit. In het eerste weekend dat de film in de bioscopen draait heeft Captain Marvel al 455 miljoen dollar (dit is zo 400 miljoen euro) wereldwijd opgebracht. Dit is veel meer dan de meeste superheldenfilms!

Bron: Marvel

Captain Marvel is de eerste film van Marvel met een vrouwelijke superheld in de hoofdrol. In de film draait het om Carol Danvers, zij is misschien wel de sterkste superheld die in het Marvel Cinematic Universe bestaat. Ze raakt verwikkeld in een strijd tussen twee buitenaardse rassen, de Krees en de Skrulls. Zelf behoort zij tot de Krees, de nobele krijgershelden. Iedereen was ontzettend benieuwd naar deze film, omdat Carol Danvers de wereld misschien wel kan redden in Avengers: Endgame

In het openingsweekend is Captain Marvel de film Black Panther voorbij gegaan. Dat betekent dat Captain Marvel de tweede plek heeft weten te veroveren van de succesvolste superheldenfilms ooit. De enige film van Marvel die meer heeft opgebracht is Avengers: Infinity War. Ook de films van DC Comics laat Captain Marvel achter zich. De film wist onder andere Wonder Woman te verslaan en bracht twee keer zoveel geld op in het openingsweekend.

Bron: Marvel

Dit jaar verschijnen er nog twee films in het Marvel Cinematic Universe. Avengers: Endgame is vanaf 24 april te zien en Spider-Man: Far From Home verschijnt op 4 juli in de bioscopen! De verwachting is zeker dat ook deze films veel geld zullen opbrengen in het openingsweekend. Of ze Captain Marvel en Avengers: Infinity War gaan verslaan blijft natuurlijk de vraag.

Wat vind jij ervan dat Captain Marvel één van de succesvolste superheldenfilms ooit is?

Bron: Marvel, Box Office, nos.nl, ad.nl

Lees ook: Dit is de spannende 'Brightburn' trailer

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Avengers 4 wordt nog schokkender dan Avengers: Infinity War

  • Deze films en series verschijnen in de eerste helft van september op Netflix

  • Aankomende superheldenfilms

  • Dit zijn de 33 films met de meeste winst ooit

  • Winnen: Warner Bros. boxsets

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen