• Home
  • Nieuws
  • PLL-ster Lucy Hale pakt hoofdrol in de Riverdale spin-off 'Katy Keene'

PLL-ster Lucy Hale pakt hoofdrol in de Riverdale spin-off 'Katy Keene'

Vanaf de allereerste aflevering is Riverdale ontzettend populair. Al snel volgde er een serie die zich in dezelfde wereld afspeelt, Chilling Adventures of Sabrina. Ook deze serie viel in de smaak en in januari werd bekendgemaakt dat er een Riverdale spin-off onderweg is. De officiële titel van de serie is nog niet bekend, maar de werktitel is Katy Keene en de hoofdrol is in de wacht gesleept door een PLL-ster!

Lucy Hale, vooral bekend door haar rol als Aria Montgomery in Pretty Little Liars, heeft de hoofdrol in de Riverdale spin-off Katy Keene weten te bemachtigen. In de pilotaflevering zal Lacy Hale te zien zijn als de modieuze studente Katy. Verder zal de cast bestaan uit Camille Hyde, Lucien Laviscount, Ashleigh Murray, Jonny Beauchamp, en Julia Chan. Welke rollen zij allemaal precies gaan vertolken is nog even afwachten.

 

De Riverdale spin-off Katy Keene wordt een musical drama. In de serie volgen we het leven van vier personages, waaronder de modieuze student Katy Keene, in New York City. Katy en haar vrienden willen het gaan maken op Broadway, de catwalk én in de opnamestudio. Katy Keene werd in 1945 gecreëerd door Bill Woggon en was toen slechts een bijfiguur in de stripboeken van Archie. In 1949 werd het karakter zo populair dat ze haar eigen serie kreeg.

Het karakter van Katy wordt omschreven als een brutale, liefhebbende en onafhankelijke New Yorker. Ze droomt ervan om een modeontwerpster te worden. Wanneer ze niet aan het werk is als een ‘personal shopper’ in een warenhuis probeert ze een weg te vinden tussen het onderhouden van haar vriendschappen en het daten in de grote stad. Dit klinkt zeker als een rol die Lucy Hale op het lijf geschreven is!

Wat vind jij ervan dat Lucy Hale de hoofdrol in Katy Keene heeft bemachtigd?

Bron: Warner Bros, instagram.com, The CW.

Lees ook: De verschillen tussen de stripboeken en de serie van Riverdale

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Antwoorden op al je PLL vragen

  • De première datum van PLL is bekend!

  • De trailer van Seizoen 7 van Pretty Little Liars is hier!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen