Vacature: fulltime redactie medewerker

Chicklit.nl is op zoek naar een ervaren fulltime redactie medewerker! Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan nu! 

Wij zoeken een echte aanpakker die fulltime bij ons op kantoor komt werken als redactie medewerker. Ben jij een boekenwurm met een lichte film- en serieverslaving? Ben je creatief en heb je een gouden en snelle pen? Dan is dit de baan voor jou!

 

Wat ga je concreet doen?

Jij vult je dagen met het schrijven van SEO artikelen op basis van onze 3 pijlers; boeken, series en films (recensies worden niet geschreven door de redactie). Je interviewt auteurs en acteurs. Daarnaast plaats je content op onze social media kanalen en bedenk je hiervoor actief leuke acties en manieren om verder te groeien. Je bent sociaal sterk en houdt actief contact met onze partners. Je weet als geen ander de laatste nieuwtjes en bent altijd bezig met hoe wij onze doelgroep het beste kunnen aanspreken. En je zet je in voor leesbevordering.

Dit is niet zomaar een baan maar een levensstijl!

 

Wanneer ben je onze heldin?

- HBO/WO werk- en denkniveau.

- Minimaal 2 jaar actieve ervaring op een online of offline website of tijdschrift redactie. Dit is een absolute must!

- Bij voorkeur een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van media/journalistiek.

- Je hebt een portfolio van je geschreven artikelen.

- Je schrijft snel en creatief.

- Je schrijft foutloos Nederlands.

- Je bent een SEO specialist.

- Je werkt makkelijk met programma’s zoals Google Analytics en Facebook bedrijfsmanager.

- Je hebt professionele ervaring met Facebook, Instagram, Youtube en Pinterest.

- Je bent een allround boekenwurm die snel leest.

- Netflix verslaving is aanwezig maar onder controle

- Als je om kan gaan met Photoshop en filmpjes kan maken is dat een absolute pre.

 

Wat bieden we jou?

Een creatieve functie op één van de mooiste plekjes in Nederland. Waar ruimte is voor al je schrijftalent en waar je nauw betrokken bent bij je doelgroep. Daarnaast draag je bij aan  leesbevordering. Wat bieden we je nog meer?

- Een marktconform salaris.

- Uiteraard een reiskostenvergoeding en pensioenregeling

- Personeelskorting bij BookSpot.

- Een leuke werkplek op een prachtig landgoed omringd door mede boeken-, film- en seriefanaten.

 

Reageren?

Ben jij degene die wij zoeken? Reageer dan uiterlijk 30 april. Stuur je motivatiebrief, foto, link naar je geschreven artikelen en je CV naar info@chicklit.nl (o.v.v. sollicitatie). En misschien ben jij straks wel onderdeel van de redactie van Chicklit! Voor vragen kan je ons altijd mailen op info@chicklit.nl.

 

Meer over Chicklit

Chicklit.nl bestaat al 15 jaar en in de laatste jaren hebben wij een grote make-over gehad. Chicklit.nl behandelt alle literatuur en alle genres die vrouwen graag lezen. Daarnaast geven wij iedereen de laatste nieuwtjes over films en series en schrijven wij de leukste artikelen. Wij zijn de grootste Nederlandse boeken-, serie- en filmwebsite voor vrouwen.

We zijn een prettige organisatie met een prachtige missie die we delen met ons moederbedrijf Novamedia: meer mensen aan het lezen krijgen. 

Novamedia is ook eigenaar van BookSpot, boekhandel Scheltema te Amsterdam, Uitgeefhuis Nieuw Amsterdam en diverse loterijformats, waaronder de Postcode Loterij. De loterijen hebben een totaalbedrag van ruim 7 miljard euro geschonken aan duizenden goede doelen wereldwijd. Novamedia is een media- en marketingbedrijf met een maatschappelijke missie en oprichter van een netwerk van social businesses, waar ook Chicklit deel van uit maakt. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

  • Gezocht: recensenten

  • Gezocht: nieuwe columniste!

  • Gezocht: Nieuwe columniste!

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen