Vacature: sales/marketing medewerker

Chicklit.nl is op zoek naar een marketing/sales medewerker! Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan nu! 

Wij zoeken een echte aanpakker die op basis van commissie bij ons komt werken. Ben jij een echte sales expert met uitstekende media contacten. Dan is dit misschien wel de kans voor jou.

 

Wat ga je concreet doen?

Jij gaat Chicklit.nl als merk verkopen. Jij zorgt voor de advertorials, winacties, banners enzovoort op de website. Die verkoop jij en je regelt de leukste deals voor ons. Dit doe je bij bedrijven die iets kunnen bieden aan onze doelgroep. Wij werken alleen met gerichte reclame. Denk hierbij aan uitgeverijen en filmmaatschappijen.

 

Wanneer ben je onze held?

- Minimaal 2 jaar actieve sales/ marketing ervaring. 

- Je werkt als freelancer op commissie basis. 

- Je hebt media contacten.

- Je kan je verplaatsen in onze vrouwelijke doelgroep.

- Je bent een echte verkoper.

- Je bent social en vooral “likeable”. 

 

Wat bieden we jou?

- Een sales/marketing functie op één van de mooiste plekjes in Nederland.

- De vrijheid om je eigen tijd in te delen.

- Je krijgt 15% van alle deals die je binnenhaalt.

- Een hele mooie werkplek maar je kan ook werken vanuit je eigen bedrijf.

- Werken met een heel leuk team.

 

Reageren?

Ben jij degene die wij zoeken? Reageer dan uiterlijk 14 april. Stuur je motivatiebrief en je CV naar info@chicklit.nl (o.v.v. sollicitatie). En misschien ben jij straks wel onderdeel van de redactie van Chicklit! Voor vragen kan je ons altijd mailen op info@chicklit.nl.

 

Meer over Chicklit

Chicklit.nl bestaat al 15 jaar en in de laatste jaren hebben wij een grote make-over gehad. Chicklit.nl behandelt alle literatuur en alle genres die vrouwen graag lezen. Daarnaast geven wij iedereen de laatste nieuwtjes over films en series en schrijven wij de leukste artikelen. Wij zijn de grootste Nederlandse boeken-, serie- en filmwebsite voor vrouwen.

We zijn een prettige organisatie met een prachtige missie die we delen met ons moederbedrijf Novamedia: meer mensen aan het lezen krijgen. 

Novamedia is ook eigenaar van BookSpot, boekhandel Scheltema te Amsterdam, Uitgeefhuis Nieuw Amsterdam en diverse loterijformats, waaronder de Postcode Loterij. De loterijen hebben een totaalbedrag van ruim 7 miljard euro geschonken aan duizenden goede doelen wereldwijd. Novamedia is een media- en marketingbedrijf met een maatschappelijke missie en oprichter van een netwerk van social businesses, waar ook Chicklit deel van uit maakt. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

  • Gezocht: nieuwe recensenten

  • Gezocht: mannelijke recensenten

  • Chicklit.nl zoekt een stagiaire!

  • Gezocht: Chicklit.nl zoekt nieuwe recensenten!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen