• Home
  • Nieuws
  • Dit zijn de eerste beelden van 'Chilling Adventures of Sabrina' seizoen 2

Dit zijn de eerste beelden van 'Chilling Adventures of Sabrina' seizoen 2

Pas op: Mogelijke spoilers!

In oktober 2018 verscheen het eerste seizoen van Chilling Adventures of Sabrina op Netflix. De serie speelt zich af in dezelfde wereld als Riverdale en is een groot succes! Gelukkig is Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 onderweg en kunnen we bijna genieten van Sabrina, Harvey, Nick, Zelda, Hilda, Salem en de rest. De eerste beelden van Chilling Adventures of Sabrina laten ons zien wat we kunnen verwachten!

Harvey

Sabrina & Harvey zijn vanaf de eerste aflevering van het eerste seizoen een stelletje en ze zijn perfect voor elkaar! Toch loopt het op het einde niet zo soepel tussen de twee en is het nog maar de vraag of ze samen kunnen blijven nu Sabrina het 'Boek van het Beest' heeft getekend.

Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2Bron: The CW

Nick

Sabrina ontmoet de knappe Nick op 'The Academy of Unseen Arts'. Hij is, net als haar, een heks. Er ontstaat een lichte aantrekkingskracht tussen de twee, toch blijft Sabrina's hart aan de menselijke Harvey toebehoren! Maar misschien gaat dat veranderen in Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2?

Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2Bron: The CW

Sabrina & Nick

Uit de eerste beelden van Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 blijkt dat Sabrina & Nick toch steeds meer naar elkaar toetrekken. Ze staan namelijk behoorlijk innig met elkaar te dansen. Het zou zomaar kunnen dat, nu Sabrina een volledige heks is, zij liever een relatie met iemand wil aangaan die op haar lijkt.

Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2Bron: The CW

Sabrina & Harvey

Toch blijft Harvey ook door het hoofd van Sabrina spoken. Hij is tenslotte haar eerste liefde en die vergeet je niet zomaar. Wie weet krijgen de twee dan toch hun 'happily ever after'. Tenminste als Nick dit niet in de war schopt natuurlijk.

Bron: The CW

Sabrina & Satan

Op het laatste beeld van Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 zien we dat Sabrina haar middelbare school in de brand wil steken. Dit doet zij in opdracht van de duivel, die achter haar staat. Hopelijk bedenkt zij zich nog net op tijd!

Bron: The CW

Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 is vanaf 5 april op Netflix te zien. Dus zorg er alvast voor dat je dat weekend vrijhoudt, want je wil het nieuwe seizoen natuurlijk wel lekker kunnen bingewatchen!

Ben jij benieuwd naar Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2?

Bron: Netflix, The CW, ew.com

Lees ook: 10 redenen waarom we uitkijken naar Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen