• Home
  • Nieuws
  • De eerste 'Dora and the Lost City of Gold' trailer

De eerste 'Dora and the Lost City of Gold' trailer

Ken je Dora the Explorer nog van vroeger? Deze Nickelodeon tekenfilmserie heeft nu een heuse live-action remake gekregen! En het ziet er een stukje volwassener uit dan de tekenfilm. De eerste Dora and the Lost City of Gold trailer is vrijgegeven en die kan het best omschreven worden als een combinatie tussen Indiana Jones en Jumanji.

Bron: Paramount Pictures/Nickelodeon

In de Dora and the Lost City of Gold trailer zien we hoe de tiener Dora moet wennen op haar nieuwe school. Dora, die altijd met haar ouders op avontuur is gegaan en is opgegroeid in de jungle, is hierdoor een beetje een buitenbeentje. Wanneer Dora met haar school op een excursie gaat, wordt ze samen met een aantal van haar vrienden ontvoerd. De ontvoerders willen via Dora haar ouders vinden om zo bij de Lost City of Gold te komen.

De Dora and the Lost City of Gold trailer zit vol met humor en bekende personages zoals Diego en het aapje Boots. Wat opvalt is dat de stem van Boots wordt ingesproken door de acteur Danny Trejo, die toch vooral bekend is van heftige actiefilms zoals Machete. Eva Longoria speelt de moeder van Dora en de rol van Dora wordt vertolkt door Isabela Moner die je misschien kent van de film Instant Family.

Bron: Nickelodeon, Paramount Pictures

Wat opvalt is dat Isabele Moner erg goed gecast is als Dora. Niet alleen komen haar kleren volledig overeen met de tekenserie, maar haar hele uiterlijk lijkt op de geanimeerde versie! Zowel haar haar, haar huidskleur als haar grote ogen lijken precies op de getekende Dora. 

 

Ben je benieuwd geworden naar de trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Dora and the Lost City of Gold draait vanaf 8 augustus in de Nederlandse bioscopen.

Wat vind jij van de Dora and the Lost City of Gold trailer?

Bron: Entertainment weekly, Paramount pictures, Nickelodeon.

Lees ook: Er is een 'Scooby-Doo' reboot onderweg

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Film top 6: september 2019

  • Recensie: Dora and the Lost City of Gold

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen