• Home
 • Nieuws
 • Stephen Kings Lisey's Story wordt verfilmd

Stephen Kings Lisey's Story wordt verfilmd

In ons artikel over aankomende streamingdiensten kon je al lezen dat ook Apple zijn eigen streamingdienst aan gaat bieden. Niemand minder dan Stephen King gaat aan deze streamingdienst bijdragen! Hij gaat zijn boek Lisey’s Story (in het Nederlands vertaald naar Lisey’s verhaal) namelijk bewerken tot een achtdelig televisiescript!

Lisey’s Story heeft Stephen King in 2006 uitgebracht en het boek is zijn persoonlijke favoriet van alle boeken die hij geschreven heeft. In de verfilming zal Julianne Moore het titelkarakter gaan spelen. Stephen King, Julianne Moore en J.J. Abrams zullen de achtdelige serie gaan produceren.

Lisey’s Story gaat over Lisey Landon. Ze verloor twee jaar geleden haar man met wie ze 25 jaar getrouwd was. Scott was een gevierd bestsellerauteur en een gecompliceerd mens, een man met evenveel talenten als geheimen. Al voor ze trouwden leerde Lisey van hem over boeken en bloed. Later begreep ze meer: dat Scott zich soms terugtrok op een plek die hem zowel beangstigde als heelde, waarin hij zich kon verliezen of juist de ideeën kreeg die hij nodig had om te leven. Wanneer Lisey eindelijk begint aan het opruimen van Scotts werkkamer, komt ze terecht in de duistere wereld waarin zijn demonen leefden…

Lisey's Story      Lisey's Story      Lisey's Story      Lisey's Story

Van Stephen King werden er in 2018 en 2019 al meerdere boeken verfilmd, zo kwam er in 2018 It uit en verscheen in 2019 de nieuwe verfilming van Pet Sematary. Stephen King zit dus in ieder geval niet stil en binnenkort kunnen we dus van weer een verfilming van één van zijn boeken genieten!

Wie er naast Julianne Moore te zien zal zijn in de achtdelige serie is nog niet bekend gemaakt. Ook heeft Lisey’s Story nog geen releasedatum gekregen.

Ben jij benieuwd naar de verfilming van Lisey's Story?

Bron: the Hollywood reporter, Entertainment weekly.

Lees ook: Stephen King komt met een nieuw boek 'The Institute'

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Chicklit.nl boek van het jaar 2018: dit is de top 3

 • Recensie: Carrie

 • Recensie: Carrie (DVD)

 • Dit zijn alle aankomende streamingdiensten

 • Stephen King komt met een nieuw boek 'The Institute'

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen