• Home
  • Nieuws
  • Jensen Ackles en Jared Padalecki vertellen waarom Supernatural stopt

Jensen Ackles en Jared Padalecki vertellen waarom Supernatural stopt

Tot ons verdriet werd een tijdje terug bekend gemaakt dat Supernatural na het vijftiende seizoen helaas gaat stoppen. Jarenlang hebben we van de gebroeders Winchester kunnen genieten, maar nu komt daar toch echt een einde aan. Gelukkig moet seizoen 15 nog uitgezonden worden en hebben we dus nog één seizoen om naar uit te kijken. Jensen Ackles en Jared Padalecki hebben tijdens een Supernatural conventie in Los Angeles bekend gemaakt waarom de serie gaat stoppen.

Bron: The CW

Jensen Ackles en Jared Padalecki vertelden tijdens een Supernatural conventie in Las Vegas over het einde van de serie. Padalecki begint door te zeggen dat het een gemeenschappelijke beslissing is geweest en dat noch de studio, noch het netwerk aan hen heeft gevraagd om ermee te stoppen. Jensen haakt hier op in door te zeggen dat het geen makkelijke beslissing is geweest. Er zijn maanden van discussies met de cast, de crew, de schrijvers, de producers, de studio en het netwerk aan voorafgegaan. Niemand wilde dat de serie in kwaliteit zou gaan afnemen. Iedereen wlde wat het beste was voor de serie en iedereen wilde vooral ook dat de serie een heel sterk einde zou gaan krijgen. De cast en crew hadden het gevoel dat het einde eraan zat te komen en uiteindelijk hebben ze besloten om de serie na seizoen 15 te laten eindigen.

 

Bekijk hier het fragment waarin Jensen Ackles en Jared Padalecki over het einde van de serie vertellen:

Misha Collins die in de serie Castiel speelt, heeft op Twitter een brief gepost waarin hij vertelt dat de rol van Castiel eigenlijk maar een kleine rol zou zijn, maar die uiteindelijk 10 jaar heeft geduurd. Hij vertelt dat iedereen van de serie zijn familie is geworden en dat ze voor seizoen 15 hun best gaan doen om de fans een geweldig seizoen te geven. De hele brief kun je hieronder lezen:

Uiteraard is het ontzettend jammer dat Supernatural gaat stoppen, maar gelukkig hebben we nog één seizoen om naar uit te kijken.

Vind jij het jammer dat Supernatural gaat stoppen?

Bron: Entertainment weekly

Lees ook: De beste fantasie series

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Krijgt jouw favoriete serie een nieuw seizoen?

  • 10 acteurs die auditie deden voor een andere rol dan waarin ze zijn gecast

  • Deze series mag je in oktober niet missen

  • 12x de beste televisieserie vriendschappen

  • De 10 leukste kerstafleveringen uit televisieseries

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen