• Home
  • Nieuws
  • Nieuwe 'The Lion King' trailer mét pratende karakters

Nieuwe 'The Lion King' trailer mét pratende karakters

Nog eventjes en dan is het zover! Dan draait The Lion King in de Nederlandse bioscopen. Disney heeft ons eerder al getrakteerd op prachtige trailers van de film en ze hebben nu nog een The Lion King trailer vrijgegeven! In deze nieuwe trailer horen we de verschillende karakters eindelijk praten! 

Bron: Disney

De film gaat over de pasgeboren baby Simba. Terwijl iedereen zijn geboorte lijkt te vieren, is zijn oom Scar minder blij met de geboorte van Simba. Mufasa, de vader van Simba, leert hem alles over wat het is om een koning te zijn en een koninkrijk te regeren, terwijl Scar broedt op plannen om zelf de macht te grijpen. Wanneer Simba wordt verbannen uit het koninkrijk ontmoet hij nieuwe vrienden, namelijk Timon en Pumbaa. Hij groeit samen met hen op en Simba zal moeten uitzoeken hoe hij zijn koninkrijk terug kan krijgen.

In de trailer horen we voornamelijk Scar en Mufasa aan het woord. Er is een duidelijk verschil tussen de twee te zien. Waar Mufasa Simba leert hoe je als koning vooral moet geven, is Scar veel egoïstischer en wil hij voornamelijk het koninkrijk voor zichzelf hebben. Mufasa wordt net als in de originele tekenfilm weer ingesproken door James Earl Jones. Zorg er vooral voor dat je de trailer helemaal tot het einde kijkt, je wordt dan nog getrakteerd op een leuke scène van Timon en Pumbaa!

 

Bekijk de nieuwe trailer hieronder:

We moeten nog eventjes geduld hebben. The Lion King draait vanaf 17 juli in de Nederlandse bioscopen.

Wat vind jij van de nieuwe The Lion King trailer?

Bron: Disney

Lees ook: The Lion King uit 1994 en 2019 met elkaar vergeleken

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • 19 dingen die je nog niet wist over Belle en het Beest

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen