• Home
  • Nieuws
  • Dit is de nieuwe hilarische 'The Secret Life of Pets 2' trailer

Dit is de nieuwe hilarische 'The Secret Life of Pets 2' trailer

De eerste The Secret Life of Pets film was al erg leuk, dus het is niet gek dat Illumination Entertainment ervoor gekozen heeft om een vervolg te gaan maken. De studio, die onder andere verantwoordelijk is voor de hitfilm Despicable Me heeft eerder al de eerste The Secret Life of Pets 2 trailer vrijgeven. De studio komt nu met een nieuwe trailer en de film belooft hilarisch te worden!

Bron: Illumination entertainment, Universal Pictures

In de eerste film kwamen we erachter dat de huisdieren een heel eigen leven leiden als de baasjes van huis zijn. In The Secret Life of Pets 2 trailer keren alle bekenden karakters uit de eerste film terug, zoals de terriër Max, de kat Chloe, het dwergkeeshondje Gidget, mopshond Mel en het konijn Snowball. In de nieuwe trailer is te zien dat Max het maar niks vindt dat het kindje van zijn baasje voor het eerst naar school gaat. Hij probeert er alles aan te doen om hem te beschermen. Ondertussen maken de andere huisdieren, waaronder Snowball weer heel wat mee!

De trailer bevat weer een aantal hilarische scènes en veel huisdiereigenaren zullen een aantal herkenbare scènes in de trailer terugzien. Het script voor de film is geschreven door Brian Lynch (Minions) en de film is net als het eerste deel geregisseerd door Chris Renaud (Despicable me).

 

Ben je benieuwd geworden naar de trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 5 juni in de Nederlandse bioscopen!

Wat vind jij van de trailer?

Bron: Universal Pictures, entertainment Weekly.

Lees ook: 7 films voor hondenliefhebbers 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Nog een Pretty Little Liars promo!

  • De trailer van The Little Mermaid is er – zonder Ariel

  • De serie Confess van Colleen Hoover is onderweg

  • Ryan Gosling en Emma Stone in een musicalfilm!

  • Trailer Riverdale seizoen 2B is uit

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen