• Home
 • Nieuws
 • Dit zijn de eerste beelden van de nieuwe 'Charlie's Angels' film

Dit zijn de eerste beelden van de nieuwe 'Charlie's Angels' film

Over Charlie’s Angels zijn al meerdere films gemaakt. De meest recente film komt uit 2003 met Cameron Diaz, Lucy Liu en Drew Barrymore in de hoofdrol. De nieuwe Charlie’s Angels film is geen remake of reboot, maar een vervolg op de originele tv-serie en de films uit de jaren ’00. Entertainment Weekly heeft nu de eerste beelden vrijgegeven!

Charlie's angels       Charlie's angels

Bron: Nadja Klier, Sony, Entertainment Weekly

Charlie’s Angels zal geregisseerd worden door Elizabeth Banks (die je kan kennen als Effie trinket uit The Hunger Games). Ze heeft tevens meegewerkt aan het script en zal zelf ook een rol in de film spelen. Volgens Elizabeth Banks is Charles Townsend rijker dan ooit, waardoor hij zijn bedrijf wereldwijd heeft kunnen uitbreiden. Binnen zijn bedrijf heeft hij een aantal nieuwe spionnen aangenomen, waaronder Sabina Wilson (Kristen Stewart), Jane Kano (Ella Balinska) en Elena Houghlin (Naomi Scott). Deze drie vrouwen zullen de hoofdrol in Charlie’s Angels vertolken. Elizabeth Banks vertelt dat het voor haar het belangrijkst was om een film te maken over hoe de vrouwen samenwerken en elkaar ondersteunen. Ze wilde niet dat het een film zou gaan worden over hun romantische escapades.

In de eerdere serie en films werd het karakter Bosley gespeeld door verschillende acteurs. Elizabeth Banks heeft in deze film wat aanpassingen aan dat karakter gemaakt. Omdat Bosley door zoveel acteurs gespeeld is, is Bosley volgens Banks eerder een titel dan een naam. In de nieuwe Charlie’s angels films zal Bosley dan ook gespeeld worden door drie acteurs, waaronder Elizabeth Banks.

Charlie's angels       Charlie's angels

Bron: Nadja Klier, Sony, Entertainment Weekly

Naast foto’s van Charlie’s Angels is er ook een foto vrijgegeven van Noah Centineo (To All The Boys I’ve Loved Before). Over zijn karakter blijft Elizabeth Banks nog wat geheimzinnig, maar ze vertelt dat hij een vriend is van de Angels en voornamelijk bevriend is met het karakter Elena.

Bekijk hieronder alle foto’s:

Charlie's angels        Charlie's angels

Bron: Chiabella James, Sony, Entertainment Weekly

Charlie's angels

Bron: Nadja Klier, Sony, Entertainment Weekly

Charlie's angels

Bron: Chiabella James, Sony, Entertainment Weekly

Charlie's angels

Bron: Chiabella James, Sony, Entertainment Weekly

Wat vind jij van de eerste beelden van de nieuwe Charlie’s Angels film?

Bron: Entertainment Weekly

Lees ook: Er is een 'Scooby-Doo' reboot onderweg

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 5x Powervrouwen films voor een 'anti-Valentijn'

 • Dit zijn de nieuwe Angels in de Charlie's Angels reboot

 • Winnen!!! DVD What To Expect When You're Expecting!

 • De teaser trailer van Pitch Perfect 3 is er

 • Twilight trailers zoals je ze nog nooit gezien hebt

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen