Love, Simon tv-serie komt eraan

Love, Simon, de verfilming van het boek Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld, was een heerlijke romcom over de homoseksuele jongen Simon. Disney+, de nieuwe streamingdienst van Disney, gaat nu een tv-serie die gebaseerd is op de film en de boeken van Becky Albertalli maken!

In Love, Simon maken we kennis met Simon Spier. Een zeventienjarige jongen die homoseksueel is, alleen weten zijn vrienden en ouders dat nog niet. Via de email leert Simon de jongen Blue kennen op wie hij verliefd wordt. Er is echter één probleem: hij weet niet wie Blue is.

Bron: Fox 2000 Pictures

Het tweede boek in de Love, Simon-serie van Becky Albertalli gaat over Leah Burke. Ze is een drummer in een girlband, de beste vriendin van Simon en ontzettend onzeker. Nu het laatste jaar op haar middelbare school ten einde loopt, maakt ze zich niet alleen druk om haar - vindt ze zelf - middelmatige tekeningen, maar ook om het feit dat ze biseksueel is, en dat ze dat aan niemand durft te vertellen. Ook maakt ze zich druk om haar hopeloze verliefdheid op een goede vriendin, die al een vriend heeft. En alsof dat nog niet genoeg is, komt de prom steeds dichterbij, en het moment waarop Leah en haar vrienden allemaal naar verschillende universiteiten gaan ook. Leah probeert op alle mogelijke manieren iedereen bij elkaar te houden, maar ze zal misschien meer voor zichzelf moeten kiezen - en voor de liefde.

Greg Berlanti heeft Love, Simon geregisseerd, maar zal niet betrokken zijn bij de Love, Simon tv-serie. Wel zullen de schrijvers van de film het script voor de tv-serie gaan maken. De cast voor de Love, Simon tv-serie is ook nog niet bekend gemaakt.

Op 12 november wordt Disney+ gelanceerd in Amerika. Wanneer de Love, Simon tv-serie uit zal komen heeft Disney nog niet vrijgegeven. We hopen natuurlijk dat deze snel gaat komen!

Wat vind jij ervan dat er een Love, Simon tv-serie komt?

Bron: Variety, The Hollywood reporter.

Lees ook: Beste romantische komedies Netflix 2019

Nieuwste artikelen

  • De zeven - Rose Wilding

  • Dolende geesten – Hilda Spruit

  • Wie ik ben zonder jou - Susan Muskee

  • Hart van de Duistere - Beau Charlotte

  • Rendez-vous op Montmartre (Bestemming Parijs #2) - Mirjam Mieserius

Gerelateerde artikelen

  • Deze volwassen grappen heb je gemist in Disney films

  • Disney+ Star voegt in februari meer dan 200 films en series toe

  • Romantische Young Adult films

  • 16 van de leukste Disney+ tiener komedies

  • Alle aankomende Disney live-action remakes

Zoek in artikelen