Er komt een Shazam! 2

Shazam! is op 4 april uitgekomen in de Nederlandse bioscopen. Deze hilarische superheldenfilm blijkt een succes te zijn want in het openingsweekend bracht de film in Amerika maar liefst $53.5 miljoen op! Voor DC is dit reden genoeg om aan te kondingen dat Shazam! 2 in de maak is, dat bevestigt The Hollywood reporter.

In Shazam! neemt de 14-jarige Billy Baton de superkrachten van een oude wijze man over. Het enige wat hij moet doen om een superheld te worden is het woord Shazam te zeggen. Dan verandert de 14-jarige jongen namelijk in een volwassen superheld. Billy Baton vindt het in eerste instantie geweldig dat hij superkrachten heeft gekregen en hij probeert dan ook van alles uit. Wanneer het lolletje er van af is, en hij erachter komt dat superheld zijn meer inhoudt dan alleen de leuke dingen, wordt het gevaarlijk…

 Shazam! 2        Shazam! 2        Shazam! 2Bron: Warner Bros. Entertainment Inc.

Shazam! 2 zal geschreven worden door Henry Gayden, dezelfde scriptschrijver als het eerste deel. Naar verwachting zullen ook de regisseur en de producers van de eerste film terugkeren.

Wanneer we Shazam! 2 kunnen verwachten is nog niet bekend gemaakt. Maar aangezien het script nog geschreven moet worden zullen we nog wel even geduld moeten hebben voordat we van Shazam! 2 kunnen gaan genieten. Wij kijken in ieder geval al uit naar het vervolg op deze leuke superheldenfilm!

Wat vind jij ervan dat er een Shazam! 2 komt?

Bron: The Hollywood reporter

Lees ook: De eerste 'Joker' trailer

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Winnen: Warner Bros. boxsets

 • Top 8 Spider-Man films

 • Harley Quinn krijgt rol in all-female DC film

 • Deze DC comics willen wij dit jaar terugzien als televisieserie

 • De trailer voor DC serie Black Lightning is uit

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen