• Home
  • Nieuws
  • Er komt een zevende seizoen van 'The 100'

Er komt een zevende seizoen van 'The 100'

Pas op: Spoilers!

De trailer van het zesde seizoen van The 100 is nog maar net verschenen en er is nu al bekendgemaakt dat The 100 seizoen 7 is besteld door The CW. Dit is natuurlijk heel erg goed nieuws voor alle fans van The 100. Hierdoor hoeven ze namelijk nog geen afscheid te nemen van Clarke, Bellamy, Octavia, Raven en de rest. Tenzij één van hen natuurlijk sneuvelt in het zesde seizoen.

The 100 seizoen 7Bron: The CW

The CW heeft officieel bevestigd dat zij The 100 seizoen 7 hebben besteld. Showrunner Jason Rothenberg is erg blij met dit nieuws en laat op Twitter het volgende weten: “Ik ben ontzettend blij dat The 100 nog een seizoen krijgt. Het feit dat seizoen 6 nog niet eens is gereleased, maakt dit een geweldige zet van The CW. Iedereen die meewerkt aan de serie voelt zich vereerd en is onder de indruk van dit nieuws.”

Voordat het tijd is voor The 100 seizoen 7 gaat eerst het zesde seizoen van start op 30 april in Amerika. Hierin zullen we Clarke en haar vrienden volgen wanneer zij een nieuwe, maar gevaarlijke planeet gaan ontdekken. Op deze planeet worden de bewoners moorddadig na zonsondergang. Waar het zesde seizoen uiteindelijk naartoe werkt is niet helemaal duidelijk en een plot voor The 100 seizoen 7 is daarom ook nog niet bekend.

Daarnaast is natuurlijk de grote vraag wanneer The 100 seizoen 6 op Netflix verschijnt en dat hebben wij voor je uitgezocht. De deal tussen The CW en Netflix is nog steeds van kracht is en dat betekent dat de nieuwste afleveringen van The 100 vlak na de Amerikaanse release in Nederland te zien zullen zijn! Vanaf 7 mei zal er elke week een aflevering van The 100 seizoen 6 op Netflix verschijnen.

Wat vind jij ervan dat The 100 seizoen 7 is bevestigd?

Bron: Netflix, The CW

Lees ook: Alle aankomende nieuwe tv-series

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

  • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen