• Home
  • Nieuws
  • Opstand en revolutie in 'The Handmaid's Tale' seizoen 3 trailer

Opstand en revolutie in 'The Handmaid's Tale' seizoen 3 trailer

De dystopische serie The Handmaid’s Tale werd vorig jaar genomineerd voor maar liefst 20 Emmy Awards, maar helaas wonnen ze er niet een. Jammer, wat het is echt een ontzettend goede en sterke serie. Gelukkig kunnen we binnenkort van het nieuwe seizoen genieten. En om ons alvast een voorproefje te geven is The Handmaid’s Tale seizoen 3 trailer eindelijk gereleased.

The Handmaid's Tale seizoen 3 trailer   The Handmaid’s Tale seizoen 3 trailer    The Handmaid’s Tale seizoen 3 trailer Bron: Hulu

The Handmaid’s Tale is gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood. Het gaat over het leven in de dystopische stad Gilead. Deze stad is overgenomen door een religieuze beweging. Veel vrouwen zijn onvruchtbaar geraakt, waardoor de nog schaarse groep vruchtbare vrouwen een 'handmaid' moeten worden van de elite. Deze vrouwen worden door de man verkracht, waarna ze hun kind na de geboorte moeten afstaan aan de verkrachter en zijn vrouw. Offred probeert te overleven in deze wereld en het kind dat van haar is afgenomen terug te vinden.

In The Handmaid’s Tale seizoen 3 trailer zien we dat Offred helemaal klaar is met Gilead. Ze zegt: “If I’m going to change things, I’m going to need allies: Allies with power”. Ze wil de gang van zaken in Gilead veranderen en heeft daar machtige bondgenoten voor nodig. Dit gaat zeker een heftige strijd worden! Ook lijkt het erop dat de liefde tussen haar en Nick nog niet bekoeld is en dat hij aan haar zijde staat.

Bekijk hieronder The Handmaid’s Tale seizoen 3 trailer:

The Handmaid’s Tale seizoen 3 trailer doet verlangen naar meer en is gelukkig vanaf 5 juni te zien op Hulu. De verwachting is dat dit seizoen snel na de Amerikaanse release in Nederland weer op Videoland te zien zal zijn.

Wat vind jij van The Handmaid’s Tale seizoen 3 trailer?

Bron: Hulu

Lees ook: Margaret Atwood schrijft een vervolg op The Handmaid's Tale

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Emma Watson interviewt schrijfster Margaret Atwood

  • Deze films en series verschijnen in september op Netflix

  • De voordelen van verplicht thuisblijven

  • Deze films en series worden in maart van Netflix verwijderd

  • Top 10 Nederlandse romcoms

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen