• Home
  • Nieuws
  • De 'Jane the Virgin' spin-off gaat toch niet door

De 'Jane the Virgin' spin-off gaat toch niet door

Helaas is er ontzettend slecht nieuws voor de fans van Jane the Virgin. Dit jaar wordt het allerlaatste seizoen van de populaire serie uitgezonden in Amerika en helaas is het dan echt helemaal over en uit. Er komt namelijk ook geen Jane the Virgin spin-off! In december leek het er nog op dat we gewoon konden blijven genieten van Gena Rodriquez, maar ons laatste beetje hoop is nu toch echt een beetje vervlogen.

Jane the Virgin spin-off gaat toch niet doorBron: The CW

In Jane the Virgin volgen we het verhaal van Jane Villanueva (Gena Rodriquez). Jane zweert al sinds jongs af aan dat ze geen seks zal hebben voor het huwelijk. Tijdens een controle-afspraak bij de gynaecoloog gaat er iets fout. Ze wordt per ongeluk geïnsemineerd met het zaad van een stel dat zwanger wilde worden. Nu is Jane zwanger en de vader is een oude liefde, die daardoor weer in haar leven komt. Hoe moet ze dat nu oplossen?

Voor de Jane the Virgin spin-off ontwikkelde Gena Rodriguez zelf het verhaal en dat konk heel erg interessant! De nieuwe serie zou Jane the Novela gaan heten. Ieder seizoen zou er een ander verhaal uit de boeken over Jane worden verteld. En de verteller van de serie zou niemand minder dan Gina Rodriguez zelf zijn. Maar helaas gaat dit nu niet meer door!

jane the virgin spin-off gaat toch niet doorBron: The CW

In december bestelde The CW de pilotaflevering van de Jane the Virgin spin-off, maar nu is gebleken dat ze jammer genoeg geen potentie meer zien in Jane the Novela. Toch is niet alle hoop vervlogen, want de makers van de serie zouden het eventueel aan een andere zender kunnen verkopen. Maar daar is nu helaas nog niks over bekend.

Wat vind jij ervan dat de Jane the Virgin spin-off toch niet door gaat?

Bron: The CW

Lees ook: PLL-ster Lucy Hale pakt hoofdrol in de Riverdale spin-off 'Katy Keene'

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen