• Home
  • Nieuws
  • Angelina Jolie schittert in de eerste 'Maleficent: Mistress of Evil' trailer

Angelina Jolie schittert in de eerste 'Maleficent: Mistress of Evil' trailer

Inmiddels wachten we al 5 jaar op het vervolg van Maleficent en die komt nu toch echt steeds dichterbij. Eerder werden de titel, releasedatum en poster bekendgemaakt. En hoewel we daar ontzettend enthousiast over waren, wilden we toch wel heel graag een trailer zien! En die tijd is nu gekomen. Disney heeft namelijk de allereerste Maleficent: Mistress of Evil trailer gereleased en daarin lijkt Maleficent toch weer een beetje slecht te zijn.

Maleficent: Mistress of Evil trailerBron: Disney

Angelina Jolie is in Maleficent: Mistress of Evil opnieuw te zien als de kwaadaardige heks. Daarnaast schittert Elle Fanning als prinses Aurora en is Michelle Pfeiffer te zien als koningin Ingrith. Het vervolg zal zich een aantal jaar na de eerste film afspelen en in de Maleficent: Mistress of Evil trailer zien we dat het feeënrijk er nog steeds prachtig uitziet. Samen met Aurora zal Maleficent dit rijk moeten beschermen. Maar het wordt ook duidelijk dat Maleficent haar oude streken nog niet verloren is. Aurora vraagt zich namelijk af wat zij gedaan heeft?

Bekijk hieronder de Maleficent: Mistress of Evil trailer:

Naast Angelina Jolie, Elle Fanning en Michelle Pfeiffer keren natuurlijk ook Sam Riley als Diaval, Imelda Stauton als fee Knotgrass, Juno Temple als fee Thistlewit en Lesley Manville als fee Flittle terug in Maleficent: Mistress of Evil. Maar er zullen ook een aantal nieuwe gezichten te zien zijn in de film. Onder andere Ed Skrein (Ajax uit Deadpool), Juno Temple (Violet uit Unsane) en Chiwetel Ejiofor (Solomon uit 12 Years a Slave) vertolken een rol in def film Maleficent: Mistress of Evil.

Wij zijn na het zien van de Maleficent: Mistress of Evil trailer alleen nog maar nieuwsgieriger geworden naar de film. Maar we moeten nog even geduld hebben, de film is namelijk pas vanaf 16 oktober 2019 te zien in de bioscoop.

Wat vind jij van de Maleficent: Mistress of Evil trailer?

Bron: Disney

Lees ook: Dit is de nieuwe hilarische 'The Secret Life of Pets 2' trailer

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen