• Home
  • Nieuws
  • Dit is de cover van Sarah J. Maas haar nieuwe boek 'Crescent City: House of Earth and Blood'

Dit is de cover van Sarah J. Maas haar nieuwe boek 'Crescent City: House of Earth and Blood'

Sarah J. Maas is natuurlijk bekend van haar boekenseries Hof van doorns en rozen en de Glazen Troon. Eerder werd er al bekendgemaakt dat Sarah J. Maas met een nieuwe fantsyboek voor volwassenen komt, genaamd Crescent City: House of Earth and Blood. Eindelijk weten we iets meer over deze nieuwe serie en is de cover van het boek vrijgegeven!

 

Waar gaat Crescent City: House of Earth and Blood over?

In het boek volgen we Bryce Quinlan, half-fae, half-mens. Ze houdt van haar leven; overdag werkt ze voor een antiquair waar ze magische artefacten verkoopt en ’s avonds feest ze met haar vrienden in Crescent City. Maar dat verandert allemaal als de stad wordt opgeschrikt door een meedogenloze moord. Twee jaar later is er op haar werk niet veel meer te doen en ’s nachts struint ze de meest beruchte nachtclubs af. Maar wanneer de moordenaar opnieuw toeslaat gaat Bryce samen met een beruchte Gevallen engel op onderzoek uit.

Hunt Athalar, de persoonlijke sluipmoordenaar voor de Achangels wil niks te maken hebben met Bryce Quinlan, ondanks dat hij orders heeft gekregen om haar te beschermen. Bryce staat voor alles waar hij tegen heeft gerebelleerd. Daarnaast lijkt ze meer geïnteresseerd te zijn in feesten, dan in het oplossen van de moord. Al snel realiseert Hunt zich dat Bryce anders is dan hij in eerste instantie dacht. Hunt moet een manier vinden om met haar samen te werken als ze de moord willen oplossen. Bryce en Hunt doen hun best om het mysterie op te lossen, maar ze hadden nooit kunnen weten dat ze hierdoor dingen wakker hebben gemaakt die al millennia lang inactief zijn geweest…

De cover van Crescent City: House of Earth and Blood ziet er in ieder geval al prachtig uit! Sarah J. Maas is er zelf ook erg enthousiast over, zo zegt ze het volgende tegen de website Entertainment Weekly: “Ik ben ontzettend blij dat ik eindelijk deze prachtige cover met jullie kan delen! De tekeningen op de cover vind ik geweldig en passen perfect bij de inhoud van het boek. Deze serie is al jarenlang een project van mij waar ik met veel passie aan gewerkt heb en dat het eindelijk gepubliceerd wordt is echt een droom die uitkomt. Deze prachtige cover is echt de kers op de taart. Ik kan niet wachten om jullie allemaal te introduceren in deze nieuwe wereld en haar karakters!” Sarah J. Maas voegt hier nog aan toe dat ze op een dag alle verborgen easter eggs die op de cover staan zal uitleggen.

Crescent City: House of Earth and Blood komt op 28 januari 2020 in het Engels uit.

Kijk jij al uit naar Crescent City: House of Earth and Blood?

Bron: Entertainment Weekly

Lees ook: Interview Sarah J. Maas

Nieuwste artikelen

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

  • Zombies op school - Marieke Boeijen

Gerelateerde artikelen

  • 12 erotische fantasy boeken series

  • YA fantasy boeken series

  • Complete Young Adult series die je achter elkaar wil lezen

  • Boeken zoals Throne of Glass

  • De beste YA trilogieën

Zoek in artikelen