• Home
  • Nieuws
  • Tom Holland en Chris Pratt te horen in eerste 'Onward' trailer

Tom Holland en Chris Pratt te horen in eerste 'Onward' trailer

In december onthulde Tom ‘Spider-Man’ Holland de cast voor de nieuwe Pixar film Onward en die was zeker niet mis. Samen met Chris Pratt, Octavia Spencer en Julia Louis-Dreyfus is hij te horen in Onward. Sindsdien kijken wij al reikhalzend uit naar de trailer, maar het heeft even geduurd voordat deze werd gereleased. Maar nu is het eindelijk zover en kunnen we van allemaal magische wezens genieten!

Onward trailer   Onward trailer   Onward trailer   Onward trailerBron: Disney, Pixar

In de Onward trailer betreedt de kijker een wereld waarin geen mensen leven, maar elfen, trollen, kabouters en eenhoorns! We volgen het verhaal van twee broers: Ian Lighfoot (Tom Holland) en Barney Lighfoot (Chris Pratt). Ze zijn totaal verschillend; Ian is een beetje rustig en verlegen, terwijl Barney juist ontzettend luidruchtig is! Samen gaan ze op avontuur om te ontdekken of er nog magie in hun wereld te vinden is. Ze willen namelijk hun vader nog een keertje zien. Hij is overleden toen Ian en Barney nog heel jong waren.

Bekijk hieronder de Onward trailer:

Onward wordt geregisserd door Dan Scanlon (Cars, Monsters University) en hij heeft goed nagedacht over de cast van de film. Hij is ontzettend enthousiast over Tom Holland als de stem van Ian. Hij zocht namelijk iemand die een beetje verlegen en ‘awkward’ kan spelen. En Tom Holland is daar perfect voor! Voor de rol van Barney wilde hij precies het tegenovergestelde en daarom kwam hij uit bij Chris Pratt. Hij is een beetje chaotisch en ‘out of control’. Daarbij kwam ook nog het voordeel dat ze al een connectie met elkaar hadden door de Avengers films! Dus de chemie tussen de twee broers spat van het scherm af in Onward.

Vanaf 4 maart 2020 is Onward in de Nederlandse bioscopen te zien!

Ben jij benieuwd naar Onward?

Bron: Pixar, Disney

Lees ook: Minions 2 heeft een titel en releasedatum

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • 19 dingen die je nog niet wist over Belle en het Beest

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen