• Home
  • Nieuws
  • 'The Lion King' teaser trailer mét Beyoncé als Nala

'The Lion King' teaser trailer mét Beyoncé als Nala

Nog eventjes en dan kunnen we eindelijk van de live-action film The Lion King gaan genieten! Disney heeft al eerder een trailer vrijgeven waarin we al kennismaakten met alle karakters. Opvallend was dat we het karakter van Nala nog helemaal niet hebben horen praten. Daar komt nu verandering in, want in de nieuwe The Lion King teaser trailer krijgen we eindelijk de stem van Nala te horen.

Bron: Disney

Voor velen zal het verhaal van de film niet onbekend zijn. Simba is de zoon van Mufasa, de koning van de savanne. Simba zou op een dag de troon van zijn vader moeten overnemen, maar na een vreselijke gebeurtenis vlucht Simba weg. Hij leert het zwijn Pumbaa en het stokstaartje Timon kennen en besluit om bij hun te gaan wonen. Wanneer zijn jeugdvriendin Nala hem vindt en Simba vertelt dat zijn slechte oom Scar nu regeert, besluit Simba om terug te keren naar huis.

“Simba, you have to take your place as king”, zegt Nala aan het begin van de teaser trailer, waarna de kijker op een aantal nieuwe beelden wordt getrakteerd. Zo krijgen we meer van Nala te zien, vangen we een glimp op van het gevecht tussen Simba en Scar en eindigt de teaser trailer met Timon en Pumbaa die voor een komische noot zorgen. Ondanks dat het maar een halve minuut duurt, krijgen we toch al veel te zien!

 

Ben je benieuwd geworden naar de nieuwe The Lion King teaser trailer? Bekijk hem dan snel hieronder:

The Lion King draait vanaf 17 juli in de Nederlandse bioscopen.

Wat vind jij van de nieuwe The Lion King teaser trailer?

Bron: Disney, Entertainment weekly.

Lees ook: Kinderfilms die je laten huilen

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen