• Home
 • Nieuws
 • Patrick J. Adams keert terug als Mike voor het laatste seizoen van 'Suits'

Patrick J. Adams keert terug als Mike voor het laatste seizoen van 'Suits'

Aan het begin van 2019 kregen de fans van Suits slecht nieuws. Er werd namelijk bekend gemaakt dat de serie zou gaan stoppen na het negende seizoen. Aan het eind van het zevende seizoen besloten Patrick J. Adams (Mike) en Meghan Markle (Rachel) al om de serie te verlaten. Gelukkig is er voor de fans leuk nieuws. Patrick J. Adams zal namelijk terugkeren in het allerlaatste seizoen!

In  2018 verliet Patrick J. Adams de serie, maar hij zal de rol van Mike Ross in seizoen 9 van Suits toch weer eventjes oppakken, dat laat de website Variety weten. Hij zal niet terugkeren als een vast lid van de cast, maar hij gaat wel een gastrol vertolken. In de aflevering waarin Patrick J. Adams terugkeert komt zijn karakter Mike Ross lijnrecht tegenover Harvey Specter en Samantha Wheeler te staan in een rechtszaak.

Suits     Suits     Suits     Suits     SuitsBron: USA Network

In het laatste seizoen van Suits proberen Harvey en Donna om hun relatie te balanceren met hun werk. Daarnaast proberen ze om de aangetaste reputatie van het bedrijf te herstellen na de gebeurtenissen van het achtste seizoen.

Het netwerk waarop Suits wordt uitgezonden vertelt verder dat we in het laatste seizoen veel meer te zien zullen krijgen van de persoonlijke levens van de hoofdpersonen. Ook verklapt het netwerk dat ze een opzet aan het maken zijn voor de finale van de serie, waarin iedereen wordt gedwongen om te kiezen wie ze zijn en wat voor advocaten ze zouden willen zijn.

Het laatste seizoen van Suits wordt vanaf 17 juli uitgezonden in Amerika. Wanneer het laatste seizoen in Nederland te zien is, is nog niet bekend. Wel zijn de eerste zes seizoenen op Netflix te zien.

Wat vind jij ervan dat Patrick J. Adams terugkeert voor het laatste seizoen van Suits?

Bron: Entertainment Weekly, Variety.

Lees ook: Dit is de eerste trailer van de Suits spin-off 'Pearson'

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 10 x series om samen met je vriend te kijken

 • 10 redenen waarom Gabriel Macht een lekker ding is

 • Deze films en series verschijnen in juli op Netflix

 • Waarom we een girl crush hebben op Sarah Rafferty 

 • Recensie: Suits seizoen 5

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen