• Home
  • Nieuws
  • Lucifer seizoen 5 wordt het laatste seizoen

Lucifer seizoen 5 wordt het laatste seizoen

De serie over de knappe duivel Lucifer is ontzettend populair. Vorig jaar werd de serie gecanceld door FOX, maar de fans wisten Lucifer toch nog te redden met de hashtag #SaveLucifer. Netflix besloot toen om de serie op te pakken voor een nieuw seizoen. Gelukkig hebben we nu ook weer goed nieuws voor de fans, want Netflix heeft bekendgemaakt dat Lucifer seizoen 5 onderweg is. Helaas zal dit wel het allerlaatste seizoen worden.

Lucifer seizoen 5 wordt het laatste seizoenBron: FOX/Netflix

Toen FOX vorig jaar bekendmaakte dat ze na 3 seizoenen de stekker uit Lucifer wilden trekken waren de fans het hier helemaal niet mee eens. Dit zou namelijk betekenen dat hun favoriete serie zou eindigen met een mega grote cliffhanger waarin Lucifer aan rechercheur Chloe onthult dat hij de duivel is. Gelukkig kon Netflix dit niet over hun hart verkrijgen en besloten ze verder te gaan met de serie. Nu zal Lucifer, na 5 seizoenen, het einde krijgen dat het verdient. Bekijk hieronder de reactie van Tom Ellis:

Jammer genoeg zal Lucifer seizoen 5 wel het allerlaatste seizoen van de serie worden, daarna is het echt over en uit voor de duivel. Volgens de makers van Lucifer, Joe Henderson en Ildy Modrovich, mogen we gelukkig hoge verwachtingen hebben van het laatste seizoen. Er is nog een heleboel om naar uit te kijken! Zo laten ze in een interview weten dat ze ontzettend blij zijn dat zij Lucifer op een waardige manier mogen afsluiten. Zoals ze dat altijd hebben gewild. En natuurlijk bedanken ze ook de fans vanuit de grond van hun hart voor hun passie en onvoorwaardelijke steun. Zonder hen was Lucifer geëindigd bij seizoen 3, mét een cliffhanger. So the best is yet to come, see you in hell!

Wat vind jij ervan dat Lucifer seizoen 5 het laatste seizoen wordt?

Bron: Netflix, TVLine

Lees ook: Patrick J. Adams keert terug als Mike voor het laatste seizoen van 'Suits'

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen