Abby uit NCIS wil nooit meer terugkeren

Als je NCIS hebt gezien dan denk je al snel aan de vrolijke goth Abby Sciuto. Abby was onder de fans een favoriet in de serie en vele vonden het dan ook jammer toen ze in 2018 de serie verliet. Echter blijkt er meer achter haar vertrek te schuilen dan alleen een contract dat afliep. Pauley Perrette, die de rol van Abby Sciuto speelde, laat via een tweet op Twitter weten dat ze nooit meer terug zal keren in NCIS.

NCIS    NCIS     NCISBron: CBS

Pauley Perrette verliet in mei 2018 de serie na 15 seizoenen. Ze vertelde in een tweet dat ze weg is gegaan wegens verschillende fysieke aanvallen.

Pauley Perrette heeft nooit laten weten wanneer en hoe ze aangevallen is, maar in 2016 bracht Mark Harmon (Leroy Jethro Gibbs) zijn hond mee naar de set. Één van de crewmembers werd vervolgens gebeten door de hond en kreeg 15 hechtingen in het ziekenhuis. In een recente tweet laat Pauley Perrette weten dat ze nooit meer terug zal keren als Abby Sciuto in NCIS. Ze vertelt dat ze bang is voor Mark Harmon en dat ze een nieuwe serie heeft gevonden waar ze zich veilig en gelukkig bij voelt.  

We zullen Pauley Perrette dus helaas niet meer zien in NCIS. Wel zal ze binnenkort te zien zijn in de comedyserie Broke van de CBS. Ondertussen is het zestiende seizoen van NCIS uitgezonden en is het zeventiende seizoen al aangekondigd. 

Wat vind jij ervan dat Abby niet meer terugkeert in NCIS?

Bron: Entertainment weekly.

Lees ook: 13 dingen waar alleen Abby van NCIS mee weg komt

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • *SPOILER* Één van de hoofdpersonages verlaat NCIS!

 • 13 dingen waar alleen Abby van NCIS mee weg komt

 • Deze tv-series krijgen een nieuw seizoen in 2019

 • Geniaal, hoe deze man met een telemarketeer afhandelt!

 • Recensie: NCIS Los Angeles - seizoen 6

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen