The Good Place stopt na 4 seizoenen

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan het vierde seizoen van The Good Place, maar helaas is het binnenkort toch echt over en uit voor deze grappige komedieserie. Na 4 seizoenen moeten we namelijk afscheid gaan nemen van Kristen Bell en Ted Danson, die de rollen van Eleanor en Michael vertolken. Hun avontuur in het hiernamaals komt ten einde!

The good place stopt na 4 seizoenenBron: NBC

In The Good Place gaat het over Eleanor Shellstrop (Kristen Bell), die overlijdt en wakker wordt in het leven na de dood. Ze ontmoet Michael, de burgemeester van The Good Place (Ted Danson), die haar prijst voor haar leven op aarde. Eleanor is namelijk terechtgekomen op een hemelachtige plek. Alleen realiseert ze zich dat het onterecht is dat ze daarnaartoe is gestuurd, ze heeft helemaal niet zo goed geleefd. Dit moet ze verbergen voor de andere bewoners en Eleanor probeert haar leven te beteren. In seizoen 2 komt Eleanor erachter dat The Good Place juist niet de ‘hemel’ is maar een slechte plek.

Nog niet zo lang geleden werd bekendgemaakt dat The Good Place een vierde seizoen zou krijgen en hier waren de fans natuurlijk ontzettend blij mee. Helaas duurt deze blijdschap niet zo heel erg lang, want de maker van de serie (Michael Schur) laat nu weten dat The Good Place seizoen 4 echt het allerlaatste seizoen zal gaan worden.

The Good Place stopt na 4 seizoenenBron: NBC

Op Twitter laat Michael Schur weten dat ze sinds seizoen 2 naar het einde van The Good Place toe aan het werken zijn. Ze hadden altijd al in hun hoofd dat de serie niet meer dan 4 seizoenen (50 afleveringen) moest krijgen. De laatste tijd hebben ze er wel vaak over nagedacht om The Good Place toch meer seizoenen te geven, maar uiteindelijk waren ze het erover eens dat het beter is om na seizoen 4 te stoppen. Ze willen de serie niet onnodig lang laten voortduren, dus is het beter om op het hoogtepunt te stoppen.

Natuurlijk is het jammer dat The Good Place gaat stoppen, maar het bovenstaande betekent wel dat de komedieserie het einde krijgt dat het verdient. Voor nu kan je nog genieten van The Good Place seizoen 1 tot 3 op Netflix. Het is helaas nog niet bekend wanneer The Good Place seizoen 4 op de streamingdienst zal verschijnen.

Wat vind jij ervan dat The Good Place stopt na 4 seizoenen?

Bron: NBC, Twitter

Lees ook: Lucifer seizoen 5 wordt het laatste seizoen

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen