• Home
  • Nieuws
  • Eerste beelden van de 'Monsters Inc.' tv-serie

Eerste beelden van de 'Monsters Inc.' tv-serie

“Ready or not, here I come!” De eerste beelden van de Monsters Inc. tv-serie zijn eindelijk vrijgegeven. En de meeste fans zullen daar natuurlijk wel klaar voor zijn, maar misschien ook niet. Hoe dan ook, ze zijn er! Helaas zijn het niet Sulley en Mike waar we van kunnen genieten, maar wel een ander leuk (en eng!) monster. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder. 

De Monsters Inc. tv-serie heeft als titel ‘Monsters at Work’. Het verhaal in de tv-serie zal zich 6 maanden na de film Monsters Inc. afspelen. Dit keer zijn niet Sulley (John Goodman) en Mike (Billy Crystal) de hoofdpersonages, maar volgen we Tylor Tuskmon (Ben Feldman). Hij werkt op de facilitaire afdeling als monteur. Hij is erg getalenteerd, maar toch droomt hij ervan om overgeplaatst te worden naar de lachvloer. Hij wil ontzettend graag, als grappenmaker, samenwerken met zijn idolen Sulley en Mike. Benieuwd hoe Tylor Tuskmon eruit ziet? Ben Feldman deelde een foto van hem op Instagram:

 

Niet alleen Mike en Sulley zullen terugkeren in de tv-serie Monsters at Work. Ook van de karakters Celia, Roze en Yeti zullen we opnieuw kunnen genieten. Naast deze oude bekenden zullen er, naast Tylor Tuskmon, nog meer nieuwe karakters geïntroduceerd worden in Monsters at Work! Wie dat zijn is helaas nog niet bekend, maar wij zijn erg benieuwd. De Monsters Inc. tv-serie zal ergens in 2020 gereleased worden op de streamingdienst Disney+.

Wat vind jij van de eerste beelden van de Monsters Inc. tv-serie ‘Monsters at Work’?

Bron: Disney, Instagram

Lees ook: Filmpje toont hoe alle Pixarfilms met elkaar verbonden zijn

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • 19 dingen die je nog niet wist over Belle en het Beest

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen