De 'Descendants 3' trailer is er

Misschien ben je wel bekend met de twee Descendants films over de kinderen van bekende Disney schurken (en helden). Deze musicalfilms bevatten uiteraard leuke liedjes, maar daarnaast ook humor, romantiek, spanning en actie. Na het einde van deel 2 leek er al gehint te worden op een derde film en gelukkig komt die er dan nu eindelijk aan. Disney heeft de eerste Descendants 3 trailer vrijgegeven en die ziet er al veelbelovend uit!

Descendants 3 trailer       Descendants 3 trailer         Descendants 3 trailer      Descendants 3 trailerBron: Disney

In de Descendants 3 trailer keren alle vier de hoofdpersonen – Mal, Evie, Carlos en Jay – weer terug voor een nieuw avontuur. De vier Villain Kids (ofwel de VK’s) gaan terug naar hun geboorteplaats The Island of the Lost om vier nieuwe kinderen van slechteriken te werven voor de school Auradon Prep. Hiermee hopen ze deze kinderen een beter leven te kunnen geven en om op het goede pad te blijven. Dit gaat niet helemaal volgens plan en al snel lopen ze groot gevaar. Nadat Mal en de rest van het eiland willen vertrekken is er een breuk in de barrière van het eiland. Hierdoor kunnen Hades en Uma ontsnappen om zo wraak te nemen op de VK's en het koninkrijk. 

 

Ben je benieuwd geworden naar de Descendants 3 trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Op 2 augustus wordt Descendants 3 in Amerika uitgezonden op televisie. Wanneer de film in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend. Kun je nu echt niet meer wachten totdat Descendants 3 uitkomt? Kijk dan hieronder alvast het eerste nummer uit de film die is vrijgegeven!

Wat vind jij van de Descendants 3 trailer?

Bron: Entertainment Weekly, Disney.

Lees ook: Interview cast Descendants 2

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

 • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

 • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

 • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

 • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen