• Home
  • Nieuws
  • Dit is de releasedatum van 'Harry Potter: Wizards Unite'

Dit is de releasedatum van 'Harry Potter: Wizards Unite'

Het is inmiddels alweer bijna 2 jaar geleden dat we erachter kwamen dat er gewerkt werd aan de game Harry Potter: Wizards Unite. Dit is een variant op de populaire game Pokémon Go, waarin de speler op zoek moet gaan naar pokémons. Natuurlijk is dit in Harry Potter: Wizards Unite niet zo, daarin gaat de speler op zoek naar bijvoorbeeld fabeldieren! Na een hele lange tijd is nu gelukkig de releasedatum van Harry Potter: Wizards Unite bekendgemaakt.

releasedatum van Harry Potter: Wizards UniteBron: Warner Bros. Interactive Entertainment en Niantic Inc.​

Net als bij Pokémon Go kan je met Harry Potter: Wizards Unite niet gewoon binnen blijven om het spel te spelen, je moet namelijk echt naar buiten! Dan kan je bijvoorbeeld op zoek gaan naar bekende personages uit de Harry Potter-serie, dementors en/of fabeldieren. Daarnaast is er een mogelijkheid tot het uitvoeren van spreuken, het vinden van mysterieuze voorwerpen en je kan een eigen tovenaarscarrière opbouwen. Je beleeft dus echt je eigen Harry Potter-avontuur!

En dan nu de bekendmaking van de releasedatum van Harry Potter: Wizards Unite waar jullie zo lang op hebben moeten wachten. Harry Potter: Wizards Unite is vanaf 21 juni 2019 eindelijk te spelen in Amerika en Engeland. Hierna zullen de andere landen snel volgen, maar het is nog niet precies bekend wanneer de game in Nederland te spelen is. Daarnaast is er ook een trailer gereleased om te laten zien wat ons te wachten staat.

Ga jij Harry Potter: Wizards Unite meteen spelen als deze gereleased wordt?

Bron: Twitter

Lees ook: 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Deze Harry Potter referenties in Fantastic Beasts zijn jou waarschijnlijk nog niet opgevallen

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

  • Deze verwijderde beelden veranderen jouw blik op Draco voor altijd

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen