• Home
  • Nieuws
  • De eerste foto van de 'West Side Story' remake is er

De eerste foto van de 'West Side Story' remake is er

In januari van 2019 werd er bekend gemaakt dat Stephen Spielberg werkt aan een West Side Story remake. Deze remake is gebaseerd op de musical uit 1957 en niet op de beroemde film uit 1961. Ondanks dat het nog wel even duurt voordat de film in de bioscopen draait, heeft 20th century fox wel al de eerste foto vrijgegeven van de West Side Story remake!

Het verhaal van de film is gebaseerd op Romeo en Juliet van William Shakespeare en speelt zich af in de jaren ’50 in de straten van New York. Maria en Tony zijn lid van twee rivaliserende bendes en worden verliefd op elkaar. Hun vrienden vinden hun ontluikende liefde maar niks en al snel lopen de spanningen tussen de bendes hoog op.

Dit verhaal zal velen bekend in de oren klinken. Deze film is een ware klassieker geworden. In de West Side Story remake zal Ansel Elgort (The Fault in our stars, Divergent), de rol van Tony gaan spelen. De nog onbekende actrice Rachel Zegler zal de rol van Maria gaan vertolken. Ook zal Rita Morena in deze film weer te zien zijn. In de film uit 1961 speelde ze de rol van Anita (waar ze een Oscar voor won). In de remake zal ze de rol van Valentina gaan vertolken.

20th Century Fox heeft nu de eerste foto van de film vrijgegeven. Op de foto zien we Tony en Maria met de rivaliserende bendes staan. Bekijk de eerste foto van de West Side Story remake snel hieronder!

Bron: Ramona Rosales, 20th century fox

Het duurt nog wel eventjes voordat de remake in de bioscopen draait. De productie voor de film is pas begonnen en de releasedatum staat gepland voor december 2020.

Wat vind jij van de eerste foto van de West Side Story remake?

Bron: Entertainment weekly, 20th Century Fox.

Lees ook: 10x de beste Romeo and Juliet films

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Eerste trailer van The Fault in Our Stars!

  • Recensie: Baby Driver

  • Dit weten we tot nu toe over 'Indiana Jones 5'

  • Er is een 'West Side Story' remake in de maak

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen