• Home
  • Nieuws
  • Dit is de releasedatum van 'Riverdale' seizoen 4

Dit is de releasedatum van 'Riverdale' seizoen 4

Pas op: Spoilers!

Een tijdje gelden hebben we kunnen genieten van Riverdale seizoen 3. De ontzettend grote cliffhanger aan het einde van de laatste aflevering (wat is er gebeurd met Jughead?!) laat de fans verlangen naar het volgende seizoen, maar daar moeten we natuurlijk nog even op wachten. Gelukkig heeft The CW nu laten weten wat de releasedatum van Riverdale seizoen 4 gaat worden!

releasedatum van riverdale seizoen 4Bron: The CW

In Riverdale seizoen 3 moesten Archie, Veronica, Betty, Jughead en de rest het opnemen tegen de Gargoyle king en niet iedereen heeft dit overleefd. Op het einde moeten de 4 vrienden nog één laatste spel spelen en dit weten ze te overleven! Maar dan krijgen we een flashforward te zien en hierdoor maken we ons toch wel een beetje zorgen over het lot van Jughead. Archie, Veronica en Betty staan (onder het bloed) rond een kampvuur. Ze verbranden hun kleren en de beanie van Jughead. Daarna zweren ze er nooit meer over te praten. Maar wat is er gebeurd? Waar is Jughead? Dat krijgen we te zien in Riverdale seizoen 4!

releasedatum van riverdale seizoen 4Bron: The CW

De releasedatum van Riverdale seizoen 4 is op woensdag 9 oktober in Amerika bij The CW. Ondanks dat de deal tussen The CW en Netflix niet verlengd is, verschijnen de bestaande series nog wel (bijna) direct op Netflix. Dat betekent dat we waarschijnlijk op donderdag 10 oktober de eerste aflevering van Riverdale seizoen 4 in Nederland kunnen bekijken! Dit is nog niet officieel bevestigd door Netflix, maar voorgaande jaren was dit ook altijd het geval.

Ben jij benieuwd naar Riverdale seizoen 4?

Bron: The CW

Lees ook: De 12 beste quotes uit Riverdale

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

  • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen