'Zwaar Verliefd! 2' is onderweg

In oktober 2018 was het eindelijk tijd om van de film Zwaar Verliefd!, gebaseerd op het gelijknamige boek van Chantal van Gastel, te genieten. Hierin spelen niemand minder dan Barbara Sloesen en Jim Bakkum de hoofdrollen. En voor iedereen die maar geen genoeg kan krijgen van de grappige Isa en de knappe Ruben; Zwaar Verliefd! 2 is onderweg. Yes! Dit hebben Dutch Filmworks en producent Tom de Mol onlangs bekendgemaakt.

zwaar verliefd! 2 is onderwegBron: Dutch Filmworks

In Zwaar Verliefd! volgen we de jonge, succesvolle dierenarts Isa (Barbara Sloesen). Zij is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ruben (Jim Bakkum) is dé perfecte man. Hij is ontzettend knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven. Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze dat er wel een aantal kilootjes af mag en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan!

Zwaar Verliefd! 2 is onderwegBron: Dutch Filmworks

Zwaar Verliefd! 2 zal gebaseerd zijn op het boek Zwaar beproefd!. Dit is het vervolg in de Zwaar Verliefd!-boekenserie van Chantal van Gastel. De rol van Isa zal wederom gespeeld worden door Barbara Sloesen en Jim Bakkum kruipt weer in de huid van de onweerstaanbare Ruben! In Zwaar Verliefd! 2 zijn Isa en Ruben nog steeds dolverliefd op elkaar en heel gelukkig, totdat de perfecte man voor Isa zich aandient...

De opnames van Zwaar Verliefd! 2 starten in het najaar van 2019 en de film wordt in het voorjaar van 2021 in de bioscoop verwacht. Het is helaas nog niet bekend wie er naast Barbara Sloesen en Jim Bakkum in de film zullen schitteren, maar dat zal later bekendgemaakt worden.

Ben jij benieuwd naar Zwaar Verliefd! 2?

Bron: The House of Books, Dutch Filmworks

Lees ook: De After sequel 'After We Collided' is onderweg

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Boeken top-5: De leukste series!

  • Interview met de hechte cast van Spijt!

  • 14 Harlan Coben boeken worden door Netflix verfilmd

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen