• Home
  • Nieuws
  • Dit is de eerste live-action 'Mulan' trailer

Dit is de eerste live-action 'Mulan' trailer

Disney is ontzettend lekker bezig de laatste tijd. We kunnen genieten van de ene live-action film na de andere live-action film en Disney is niet van plan om hier snel mee te gaan stoppen! Na onder andere Dumbo, Aladdin en The Lion King is het volgend jaar eindelijk tijd voor een remake van Mulan. Wij kunnen niet wachten en de eerste live-action Mulan trailer is nu eindelijk gereleased.

live-action Mulan trailerBron: Disney

Net als de tekenfilm uit 1998 speelt de live-action film van Mulan zich af in China, tijdens de Han-dynastie. Fa Mulan ontdekt dat haar oude vader, Fa Zhou, het bevel heeft gekregen om China te verdedigen tegen de Hunnen. Moedig vermomt Mulan zich als man en neemt de plaats van haar vader in het Keizerlijke leger.

De rol van Mulan wordt vertolkt door de getalenteerde Yifei Liu. Helaas moeten we het in de live-action Mulan zonder het draakje Mushu doen. Hij wordt waarschijnlijk vervangen door een Feniks. Daarnaast kunnen we ook niet genieten van alle liedjes die de tekenfilm rijk is, want in de live-action film zal alleen gebruik worden gemaakt van instrumentale muziek. Toch belooft de live-action Mulan trailer veel goeds en zit het vol met actie!

Bekijk hieronder de live-action Mulan trailer:

De live-action Mulan trailer ziet er spectaculair uit en we zijn erg benieuwd naar de hele film. Mulan draait vanaf 27 maart 2020 in de bioscopen!

Wat vind jij van de live-action Mulan trailer?

Bron: Disney

Lees ook: Dit weten we over Disney's live-action film 'The Little Mermaid'

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • 19 dingen die je nog niet wist over Belle en het Beest

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen