• Home
 • Nieuws
 • Stranger Things seizoen 4 dit is wat wij denken

Stranger Things seizoen 4 dit is wat wij denken

Pas op: Grote spoilers!

Sinds 4 juli kunnen we Stranger Things seizoen 3 bingewatchen op Netflix! Het hele seizoen is in één keer gereleased. Natuurlijk hebben de die-hard fans het hele seizoen al gezien en dat betekent dat jullie waarschijnlijk veel vragen hebben over Stranger Things seizoen 4. Want die hebben we zelf natuurlijk ook! Daarom zetten we al onze verwachtingen over Stranger Things seizoen 4 op een rijtje.

Komt er een Stranger Things seizoen 4?

Netflix heeft zelf nog niet officieel bevestigd dat Stranger Things seizoen 4 er gaat komen, maar volgens de uitvoerend producent van de serie, Shawn Levy, kunnen we die wel verwachten! In een interview liet hij weten dat er zeker vier seizoenen van de sciencefiction serie gemaakt gaan worden en dat er hoogstwaarschijnlijk zelfs een vijfde seizoen aankomt. Maar hierna is de kans groot dat het verhaal van Eleven en haar vrienden tot een einde komt.

Stranger Things seizoen 4  Stranger Things seizoen 4  Stranger Things seizoen 4Bron: Netflix

Waar zal Stranger Things seizoen 4 over gaan?

Hier zijn nog geen officiële uitspraken over gedaan, maar we kunnen er natuurlijk altijd over speculeren op basis van het einde van Stranger Things seizoen 3! Onze favoriete groep wordt namelijk uit elkaar gehaald. Joyce Byers besluit om Hawkins te verlaten en neemt Will en Eleven met zich mee. Mike, Dustin, Lucas en Max blijven achter. En natuurlijk zijn Nancy, Steve, Robin en Erica ook nog steeds in Hawkins. Misschien dat er nu meer gefocust zal worden op deze personages en dat we te zien krijgen hoe de groep omgaat met het verlies van twee hele belangrijke personages.

De allergrootste vraag die we hebben over Stranger Things seizoen 4 is: ‘Leeft Chief Jim Hopper nog?’. In de laatste aflevering van het derde seizoen krijgen we te zien dat niemand de ontploffing van de machine overleeft, we zagen zelfs een beeld dat de wetenschappers tot stof vergingen. Maar wij zagen Hopper niet daadwerkelijk doodgaan. Is hij wel echt dood? Of is er nog een kans dat hij leeft? Misschien wordt hij wel vastgehouden door de Russen. We horen hen immers zeggen in de scène na de aftiteling ‘Not the American’. Het kan dus zo zijn dat Hopper de Amerikaan is die gevangen wordt gehouden. Wij hopen dat Hopper weer te zien zal zijn in Stranger Things seizoen 4, want Joyce verdient het om gelukkig te zijn met Hopper.

Stranger Things seizoen 4  Stranger Things seizoen 4  Stranger Things seizoen 4Bron: Netflix

Ook kregen wij natuurlijk te zien dat het de Russen niet is gelukt om de ‘Upside Down’ te openen. Maar ze hebben wel iets anders weten te verkrijgen en dat is een Demogorgon. Hoe ze hieraan zijn gekomen blijft nog onduidelijk, net als het feit wat ze ermee van plan zijn. En hoe kan de Demogorgon aanwezig zijn in onze wereld als de poort naar de ‘Upside Down’ nog dicht is? Is er misschien een poort in Rusland? Dit zijn allemaal vragen die waarschijnlijk in Stranger Things seizoen 4 beantwoordt gaan worden.

Wanneer kunnen we Stranger Things seizoen 4 verwachten?

Dit is erg moeilijk te voorspellen, omdat de drie eerdere seizoen allemaal in verschillende maanden zijn gereleased. Zo verscheen het eerste seizoen in juli 2016, het tweede in oktober 2017 en het derde werd pas vrijgegeven op 4 juli 2019. Wat wel opvallend is, is dat de laatste twee seizoenen tegelijk gereleased werden met de tijdlijn van de serie. Zo werd er in het tweede seizoen Halloween gevierd en in het derde seizoen is het hartje zomer! Dus wie weet wordt Stranger Things seizoen 4 wel tijdens Kerstmis gereleased.

Ben jij benieuwd naar Stranger Things seizoen 4?

Bron: Collider, DigitalSpy, Popbuzz

Lees ook: 30 Stranger Things feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

 • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

 • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen