Nieuwste 'His Dark Materials' trailer

Eindelijk is er een nieuwe His Dark Materials trailer vrijgegeven waarin we wat meer van het verhaal van de serie te zien krijgen. Eerder werd er ook al een trailer gereleased waarin we voor het eerst kennismaakten met de karakters van de serie. Over het verhaal was er toen nog niet veel bekend, behalve dat het gebaseerd is op de gelijknamige trilogie van Philip Pullman. In de nieuwe fantasievolle His Dark Materials trailer wordt er al veel meer duidelijk.

His Dark Materials trailer Bron: HBO, BBC

In de nieuwe His Dark Materials trailer is namelijk te zien dat het verhaal veelal overeenkomt met het eerste boek in Philip Pullmans trilogie. Het verhaal speelt zich af in een alternatief universum waar ieder mens een daemon heeft. Een daemon is de lichamelijk verwezenlijking van een deel van de ziel. De hoofdpersoon Lyra Belacqua ontdekt dat er veel kinderen vermist raken in Oxford, waaronder haar vriend Roger. Lyra gaat op onderzoek uit en maakt in haar zoektocht nieuwe vrienden. Daarnaast pobeert ze uit te vinden wat de substantie Stof precies is. 

In de His Dark Materials trailer krijgen we eindelijk meer te zien van de hoofdpersonen. Zo komen Lyra, Lord Asriel, Mrs. Coulter en Lee Scoresby allemaal voorbij. Ook zien we voor het eerst de daemonen van de hoofdpersonen en zien we hoe de Pantersbjørn Iorek Byrnison eruitziet.

 

Ben je benieuwd geworden naar de His Dark Materials trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt. Wel is er in de trailer te zien dat de serie in de herfst wordt uitgebracht. Of en wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend. We houden jullie uiteraard op de hoogte!

Wat vind jij van de nieuwe His Dark Materials trailer?

Bron: HBO, BBC, Entertainment Weekly.

Lees ook: Wat auteurs zeggen over de verbanning van hun boeken

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Dit is de spannende trailer van de boekverfilming His Dark Materials

  • Recensie: Het boek van stof

  • Populaire boeken die in oktober 2019 verschijnen

  • Dit is de nieuwe spannende 'His Dark Materials' trailer

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen