De 'Black Widow' film is bevestigd

Pas op! Spoiler voor Avenger: Endgame

Scarlett Johansson speelt al sinds 2010 de rol van Natasha Romanoff (Black Widow). Ze was namelijk al te zien in de film Iron Man 2. Ondanks dat bijna elke superheld ondertussen wel zijn eigen stand-alone film heeft gekregen, was dit bij Black Widow nog niet het geval. Gelukkig brengt Marvel daar nu verandering in! Ze hebben aangekondigd dat er een Black Widow film gaat komen en die komt er al sneller aan dan je zou verwachten!

Bron: Jay Maidment, Marvel

De Black Widow film zal zich afspelen na de gebeurtenissen van Captain America: Civil War. Dit is geen vreemde keuze, aangezien Black Widow Avengers: Endgame niet heeft overleefd. Scarlett Johansson vertelt dat Natasha zich tijdens de film op een donkere plek bevindt. Ze heeft niemand om mee te praten en ze kan nergens naartoe. Ze komt zichzelf in de film tegen.

Naast Scarlett Johansson zullen er ook een aantal nieuwe karkters in het Marvel Universum worden geïntroduceerd. Zo zal David Harbour (die je kan kennen als Jim Hopper uit Stranger Things) een grote rol in de film krijgen. Hij speelt een karakter genaamd Alexi. Toen Amerika Captain America aan het maken was, kon de Sovjet-Unie niet achterblijven. Zij maakten de ‘Red Guardian’, een supersoldaat. Alexi is deze supersoldaat, maar hij is ook een erg gecompliceerd karakter. Hij heeft veel gebreken en eigenaardigheden.

Bron: Netflix

Naast Alexi/Red Guardian worden er nog drie nieuwe karakters geïntroduceerd. Florence Pugh (Lady Macbeth) speelt het karakter Yelena. Het karakter wordt door de actrice omschreven als een zuster figuur voor Natasha. Rachel Weisz (Oz the Great and Powerful) gaat Malena spelen. Malena heeft het Black Widow programma al 5 keer doorlopen. Ze is een doorgewinterde spion en huurmoordenaar. Ook is ze betrokken bij een geheimzinnig wetenschappelijk experiment. O-T Fagbenle gaat Mason een spelen. Hij omschrijft het karakter als iemand die alles kan regelen. Fagbenle zegt dat zijn karakter alles voor een spion of superheld voor elkaar krijgt. Hij heeft een gecompliceerde relatie met Natasha. Zo hebben ze een werk gerelateerde transactie, maar er is ook sprake van romantische gevoelens.

Ook heeft Marvel ons een eerste blik gegeven op de slechterik in de film, namelijk Taskmaster. Taskmaster kan nadat hij iets één keer heeft gezien repliceren. In de stripboeken hoefde hij maar één rugbywedstrijd bij te wonen waarna hij zelf een topatleet werd. Zijn vaardigheden bleven groeien doordat hij naar oude beelden van superhelden keek om ook die vaardigheden over te kunnen nemen. In de stripboeken traint hij criminelen uit de onderwereld en kunnen mensen hem inhuren. Andy Park, een artiest die aan meerdere Marvel films heeft meegewerkt, heeft het eerste concept van Black Widow met deze slechterik vrijgegeven.

Ben je ook zo nieuwsgierig geworden naar de Black Widow film? Op 1 mei 2020 wordt de film in Amerika uitgebracht. Wanneer Black Widow precies in de Nederlandse bioscopen draait is nog niet bekend gemaakt.

Kijk jij uit naar de Black Widow film?

Bron: Entertainment Weekly, Marvel.

Lees ook: Top 8 Spider-Man films

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • De 48 hoogst verwachte films van 2021

  • De 5 beste Marvel slechteriken

  • 25x de beste film franchises

  • Alle aankomende Disney films

  • Avengers 4 wordt nog schokkender dan Avengers: Infinity War

Zoek in artikelen