• Home
  • Nieuws
  • Dit is de releasedatum van de High School Musical-serie

Dit is de releasedatum van de High School Musical-serie

Het is al bijna twee jaar geleden dat we voor het eerst te weten kwamen dat er een High School Musical-serie onderweg is. Een jaar later kregen we de eerste details te horen en nu is het gewoon al bijna zover. Disney heeft namelijk eindelijk de releasedatum van de High School Musical-serie, op streamingdienst Disney+, onthuld en die is veel sneller dan je misschien denkt.

De officiële titel van de High School Musical-serie is als volgt ‘High School Musical: The Musical: The Series’. De serie zal in totaal 10 afleveringen tellen. Hierin volgen we een aantal nieuwe leerlingen van East High, die een musical-versie van de film op gaan voeren voor hun winter theaterproductie! In elke aflevering zal een ander muzieknummer van High School Musical centraal staan, samen met een heel nieuw nummer. En daarnaast krijgen de nieuwe leerlingen ook te maken met de ‘gewone’ perikelen op de middelbare school.

High School Musical-serieBron: Disney

Helaas is de kans groot dat de originele cast van High School Musical niet te zien zal zijn in de serie. Het is in ieder geval al (bijna) zeker dat Zac Efron en Vanessa Hudgons niet terug zullen keren, maar over de overige castleden is niks bekendgemaakt. Dus hopelijk zit Disney vol met verrassingen en kunnen we wel genieten van de andere Wildcats in de High School Musical-serie!

En dan nu het moment waar jullie met smart op hebben gewacht: de releasedatum van de High School Musical-serie. Vanaf 12 november 2019 zal de serie te zien zijn op Disney’s eigen streamingdienst Disney+. Helaas is nog niet officieel bekendgemaakt of we dan ook al in Nederland van Disney+ kunnen genieten. Volgens Disney zal dit rond eind 2019/begin 2020 zijn, maar een precieze datum hebben we helaas nog niet voor jullie.

Wat vind jij van de releasedatum van de High School Musical-serie?

Bron: Disney, Facebook

Lees ook: Alle aankomende Disney live-action films

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • 19 dingen die je nog niet wist over Belle en het Beest

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • 8 plot holes in Disney films

  • 10 dingen die je misschien gemist hebt in Frozen 2

Zoek in artikelen