• Home
 • Nieuws
 • Penn Badgley vertelt over 'You' seizoen 2

Penn Badgley vertelt over 'You' seizoen 2

Pas op! Spoilers voor You seizoen 1

De serie You, die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Caroline Kepnes, is een grote hit op Netflix. Na het spannende eerste seizoen dat schokkend eindigde, kijken de fans al reikhalzend uit naar het tweede seizoen. Langzaamaan wordt er al steeds meer bekend en Penn Badgley, die de rol van Joe Goldberg speelt, vertelt wat we van You seizoen 2 kunnen gaan verwachten.

You seizoen 2     You seizoen 2     You seizoen 2     You seizoen 2     You seizoen 2Bron: Netflix

In de serie You volgen we de boekwinkelmanager Joe Goldberg. Wanneer de knappe Guinevere Beck op een dag in zijn boekwinkel verschijnt is hij op slag verliefd. Deze verliefdheid slaat al snel om in een obsessie en Joe gebruikt social media om de meest intieme details over Beck te ontdekken. Op die manier kan hij dicht bij haar komen. Ieder obstakel dat hem in de weg staat moet er helaas aan geloven.

In seizoen 1 komen we erachter dat Beck vermoord is door Joe. Penn Badgley vertelt dat we in You seizoen 2 de gruwelijke details rondom haar dood te zien zullen krijgen. In aflevering twee van het tweede seizoen zullen we een flashback krijgen naar de moord van Beck. Penn Badgley vertelt dat de kijkers te zien zullen krijgen wat hij precies met haar heeft gedaan. Deze harde realiteit werd de kijkers in het eerste seizoen nog bespaard, maar in het tweede seizoen niet meer. De acteur vertelt ook dat hij het verontrustend vindt dat mensen nog steeds zijn karakter leuk vinden. In Joe’s hoofd leeft beck namelijk nog. Hij zegt dat dit geen spoiler is, want Beck is echt dood, maar in zijn hoofd zijn al zijn slachtoffers nog levend omdat de pijn die hij voelt ook nog steeds aanwezig is. Ondanks dat Beck dood is zullen we haar waarschijnlijk wel nog een paar keer terug zien in You seizoen 2 door middel van flashbacks.

You seizoen 2     You seizoen 2     You seizoen 2     You seizoen 2Bron: Netflix

Penn Badgley vertelt dat hij misselijk werd van een bepaalde scène die hij moest filmen voor seizoen 2. De acteur vertelt: “Ik moest een aantal dingen doen met prothetische lichamen voor het nieuwe seizoen die misselijkmakend waren.” Dat belooft een heftig seizoen te worden!

In You seizoen 2 wordt er ook een nieuwe obsessie van Joe geïntroduceerd genaamd Love Quinn. De rol zal gespeeld worden door Victoria Pedretti (The Haunting of Hill House). Hopelijk zal Love wel kunnen ontkomen aan Joe!

Wanneer we precies van You seizoen 2 kunnen gaan genieten is nog niet bekend gemaakt.

Kijk jij uit naar You seizoen 2?

Bron: Digital Spy, cinemablend, ET online.

Lees ook: Paul Wesley keert terug in 'Tell Me A Story' seizoen 2

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

 • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

 • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen