• Home
 • Nieuws
 • 'The 100' seizoen 7 krijgt een verrassend einde

'The 100' seizoen 7 krijgt een verrassend einde

Ben jij ook zo fan van The 100? Dan is er helaas slecht nieuws. De showrunner van The 100 heeft namelijk bekendgemaakt dat het zevende seizoen van de populaire serie tevens ook het laatste zal zijn. Voor de fans van de serie is dit natuurlijk onwijs jammer! Maar gelukkig heeft de showrunner nu in een interview verteld wat we kunnen verwachten van het allerlaatste seizoen. Hij zegt zelfs dat we misschien wel een ‘happy end’ te zien gaan krijgen!

Jason Rothenberg is de showrunner van The 100. Hij vertelt dat hij al een tijd met het idee speelde om de serie na seizoen 7 te laten eindigen. Hij zegt dat hij als het ware op het hoogtepunt wilde stoppen en dat hij de fans wilde achterlaten met een gevoel dat ze nog meer van de serie wilde zien. Jason Rothenberg wilde namelijk voorkomen dat de serie te lang zou blijven lopen en de fans uiteindelijk zouden afhaken.

the 100 seizoen 7      the 100 seizoen 7     the 100 seizoen 7     the 100 seizoen 7 Bron: The CW

In een interview werd de showrunner ook de vraag voorgelegd of het mogelijk is dat een serie, waarin zoveel dood en verderf voorkomt, een 'happy end' kan krijgen. Jason Rothenberg zegt daar het volgende over: ‘Een happy ending? Ik zou zeggen dat wij onze eigen versie van een happy end gaan krijgen. Ik kan wel met zekerheid zeggen dat we iets meer willen zeggen met seizoen 7.  Het einde van een verhaal is altijd het doel en het moraal van het verhaal. We moeten het moraal nog gaan onthullen, maar dat gebeurt in The 100 seizoen 7. Het moraal zal niet zijn: ‘mensen zijn vreselijk, we zijn bereid om alles en iedereen te doden en we doen alles om te overleven.’ Nee, er is een hoger doel.’ De fans van de serie staan dus nog veel onthullingen te wachten in The 100 seizoen 7!

Wanneer The 100 seizoen 7 te zien zal zijn op Netflix is nog niet bekendgemaakt. In 2020 zal het laatste seizoen van de populaire serie in Amerika worden uitgezonden.

Wat vind jij van de verwachtingen voor The 100 seizoen 7?

Bron: Entertainment Weekly, TV line.

Lees ook: 21 boeken die tv-series zijn geworden

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

 • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

 • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen