• Home
 • Nieuws
 • Dit is de releasedatum van 'Élite' seizoen 2

Dit is de releasedatum van 'Élite' seizoen 2

Pas op! Spoilers voor Élite seizoen 1!

De serie Élite wordt gezien als de nieuwe Gossip Girl op Netflix. Het eerste seizoen van deze Spaanse serie was een groot succes. Een tweede seizoen kon dan ook niet uitblijven. Eerder werden de nieuwe acteurs voor Élite seizoen 2 al bekend gemaakt. Nu heeft Netflix ook de releasedatum voor het nieuwe seizoen naar buiten gebracht. Nog eventjes en dan kunnen we weer genieten van alle perikelen op Las Encinas!

Élite gaat over de elitaire school Las Encinas. Wanneer een ‘gewone’ school door een aardbeving wordt verwoest worden er drie leerlingen overgeplaatst naar de elitaire school Las Encinas. De spanningen tussen de armere en de rijke studenten op de elitaire school lopen hoog op. Zo hoog zelfs dat er een moord wordt gepleegd.

Élite seizoen 2     Élite seizoen 2     Élite seizoen 2     Élite seizoen 2     Élite seizoen 2    Élite seizoen 2 Bron: Netflix

Het eerste seizoen van Élite heeft nog veel vragen open gelaten voor het tweede seizoen. Zo zagen we hoe Nano werd beschuldigd van de dood op Marina. Polo, die de moord daadwerkelijk gepleegd heeft, lijkt er mee weg te komen. Zal hij ooit gepakt worden? En wat gaat er met Nano gebeuren? En zullen Nadia en Guzman nog bij elkaar komen?

Er zijn dus nog genoeg vragen die beantwoord kunnen worden in Élite seizoen 2. Netflix heeft het plot voor het tweede seizoen nog niet vrijgegeven, maar ze hebben wel de releasedatum bekend gemaakt door middel van een teaser. In de aankondiging is te zien dat Élite seizoen 2 vanaf 6 september op Netflix staat. We hoeven dus nog maar eventjes geduld te hebben!

 

Bekijk de aankondiging van de releasedatum van Élite seizoen 2 hieronder:

Ga jij Élite seizoen 2 kijken wanneer deze op Netflix staat?

Bron: Netflix.

Lees ook: Leukste young adult series op Netflix

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

 • Pikante films op Netflix

 • Co-acteurs die elkaar haten

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen