• Home
  • Nieuws
  • Er komt een 'Coming to America 2' mét de originele cast

Er komt een 'Coming to America 2' mét de originele cast

Bijna iedereen kent de populaire komedie uit de jaren 80 over prins Akeem natuurlijk wel. Veel fans kijken dan ook reikhalzend uit naar het vervolg op Coming to America en die gaat er gelukkig ook komen. Onlangs is er veel bekend geworden over de cast en het plot van de film. In dit artikel zetten wij even alles wat we tot nu toe weten over Coming to America 2 op een rijtje!

coming to america 2Bron: Paramount Pictures

In Coming to America is Eddie Murphy te zien als de zeer rijke en verwende Afrikaanse prins Akeem. Voordat hij wordt uitgehuwelijkt komt hij naar Amerika (New York) om nog even te genieten van het leven als vrijgezel. Hij wil namelijk het ‘echte’ leven ervaren. Samen met zijn trouwe dienaar vindt prins Akeem een baantje, maakt hij nieuwe vrienden, maar ook vijanden en komt hij terecht in de problemen!

In de sequel, de titel is voor nu Coming 2 America, zal Eddie Murphy opnieuw in de huid van de Afrikaanse prins kruipen. Hij staat op het punt om koning te worden van Zamunda wanneer hij ontdekt dat hij een zoon heeft in Queens. Hij besluit om opnieuw naar Amerika te reizen om zijn zoon te zoeken. Alleen op die manier kan hij zijn vaders wens in vervulling laten gaan.

Coming to America 2Bron: Paramount Pictures

Naast Eddie Murphy zal ook Wesley Snipes te zien zijn in Coming to America 2. Hij neemt de rol van General Izzi op zich. Hij regeert over één van de buurlanden van Zamunda. Daarnaas keren James Earl Jones, Paul Bates en Shari Headley terug in hun rollen: Jones als koning Jaffe Joffer, Bates als bodyguard Oha en Headley als Lisa McDowell. Verder zal de cast aangevuld worden met een aantal nieuwe gezichten, zoals Leslie Jones (Ghostbusters) en Kiki Layne (If Beale Street Could Talk). Welke rollen zij zullen gaan vertolken is nog niet bekendgemaakt.

Ben jij benieuwd naar Coming to America 2?

Bron: Entertainment Weekly, Paramount Pictures

Lees ook: Marvel kondigt nieuwe 'Blade' film aan

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 16 x gezellige Halloween films

  • 10 x feel good series

  • Heksenfilms, de leukste films over heksen

  • Pitch Perfect

  • Wil jij naar de exclusieve voorpremière van Warm Bodies?

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen