• Home
 • Nieuws
 • De eerste 'Little Women' trailer met Emma Watson

De eerste 'Little Women' trailer met Emma Watson

Little Women is een verfilming van het gelijknamige Engelse boek van Louisa May Alcott (in het Nederlands verschenen onder de titel Onder moeders vleugels). Het boek is al meerdere keren verfilmd. In 2020 zal er een nieuwe verfilming van het boek verschijnen. Eerder waren er al de eerste beelden van de film vrijgegeven en nu zijn de fans getrakteerd op de eerste Little Women trailer!

Little Women trailer      Little Women trailer     Little Women trailer    Little Women trailerBron: Columbia Pictures

In de film volgen we het leven van vier zussen, Meg (Emma Watson), Jo (Saoirse Ronan), Beth (Eliza Scanlen) en Amy March (Florence Pugh), en het speelt zich af in de periode na de Amerikaanse burgeroorlog. In de Little Women trailer krijgen we al een glimp van de levens van deze vrouwen te zien. Zo zien we dat Meg gaat trouwen en dat Jo bezig is het met schrijven van een boek. Ook krijgen we een eerste indruk van de rijke tante March, die gespeeld wordt door niemand minder dan Meryl Streep.

Greta Gerwig, de regisseur van de film, heeft in een interview met Entertainment Weekly al de eerste tip van de sluier opgelicht over Little Women. Ze zegt er het volgende over: “We wilden dat de Little Women trailer hetzelfde gevoel als de daadwerkelijke film zou overbrengen op de kijker. We wilden dat het lichtvoetig zou zijn en dat het, ondanks dat het zich afspeelt in de 19e eeuw, hedendaags zou aanvoelen.”

 

Ben je benieuwd geworden naar de Little Women trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Kan je na het kijken van de Little Women trailer ook niet wachten om de film in de bioscoop te gaan bewonderen? Dan moet je helaas nog heel even geduld hebben. De film draait namelijk vanaf 30 januari 2020 in de Nederlandse bioscopen.

Wat vind jij van de eerste Little Women trailer?

Bron: Entertainment Weekly.

Lees ook: De verfilming van Jane Austens laatste boek 'Sanditon' is onderweg

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

 • Nieuwe beelden van Emma Watson in haar jurken en Beast in Beauty and the Beast!

 • Deze Disneyprinsessenrol werd Emma Watson ook aangeboden

 • Zo probeert Gaston Belle haar hart te veroveren in Beauty and the Beast 

 • The Circle met Emma Watson laat donkere kant van social media zien 

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen