Dit is de 'Élite' seizoen 2 trailer

Pas op: Spoilers voor seizoen 1!

Samen met de bekendmaking van de releasedatum van Élite seizoen 2 werd er ook een teaser trailer gereleased. Helaas was hier nog niet zo heel veel in te zien, behalve de karakters die een rol spelen in het aankomende seizoen. Maar nu trakeert Netflix ons op een gloednieuwe, spannende en intrigerende Élite seizoen 2 trailer waarin we veel meer te zien krijgen. En er staat ons genoeg te wachten!

Élite seizoen 2 trailerBron: Netflix

In Élite seizoen 1 komen Samuel, Christian en Nadia terecht op de Elitaire school Las Encinas, nadat hun school werd verwoest door een aardbeving. Ze worden hier niet echt geaccepteerd door de leerlingen, maar proberen toch hun weg te vinden. Na een heftige periode wordt er een meisje dood aangetroffen bij het zwembad. Dit is Marina. De broer van Samuel, Nano, wordt verdacht van deze moord. Maar de echte dader is Polo. Of er gerechtigheid komt voor de moord op Marina komen we hopelijk in het nieuwe seizoen te weten!

In de Élite seizoen 2 trailer zien we dat Samuel aan zijn broer Nano belooft om er alles aan te doen om hem uit de gevangenis te krijgen. Samuel verdenkt Carla en Polo namelijk van de moord op Marina en dat is, zoals wij weten, helemaal terecht. Verder zien we de drie nieuwe personages, Cayetana, Valerio & Rebeca, voorbij komen en heeft Nadia een hele transformatie ondergaan! Er staat ons weer voldoende drama, tranen en lust te wachten.

Bekijk hieronder de Élite seizoen 2 trailer:

We hebben er lang op moeten wachten, maar Élite seizoen 2 zal vanaf 6 september 2019 op Netflix te zien zijn. Dan krijgen we eindelijk te zien of Nano echt voor de moord op Marina moet opdraaien of dat het Samuel lukt om zijn onschuld te bewijzen! De waarheid komt altijd boven, toch?

Bron: Netflix

Lees ook: Alles over 'Tell Me A Story' seizoen 2

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen