• Home
  • Nieuws
  • 'No Time to Die' is de titel van de nieuwe James Bond film

'No Time to Die' is de titel van de nieuwe James Bond film

“The name is bond, James Bond”. Wie kent deze wereldberoemde spion niet? Sinds 2006 speelt Daniel Craig de rol van deze charismatische held. Binnenkort komt het 25ste deel van deze filmreeks uit en eindelijk is de titel bekend gemaakt. De nieuwe James Bond film gaat namelijk No Time to Die heten.

In No Time to Die is James Bond uit actieve dienst getreden en is hij aan het genieten van een rustig leventje in Jamaica. De rust is echter van korte duur, want zijn vriend Felix Leiter (Jeffrey Wright) van de CIA vraagt James Bond om zijn hulp. De missie is om een gekidnapte wetenschapper te redden, maar het blijkt veel gevaarlijker te zijn dan gedacht. Bond kruist het pad van een mysterieuze slechterik die gewapend is met gevaarlijke nieuwe technologie.

No Time to DieBron: Metro-Goldwyn-Mayer Studios, Columbia Pictures 

No Time to Die zal helaas de allerlaatste film van Daniel Craig als James Bond zijn. De acteur heeft na deze film de rol maar liefst 5 keer vertokt. Hierna wordt het stokje aan iemand anders overgedragen. Naast Daniel Craig keren er veel oude bekende terug in No Time to Die. Ralph Fiennes zal namelijk weer terugkeren als M en Ben Whishaw zal weer te zien zijn als Q. Naomie Harris keert ook weer terug als Moneypenny en Rory Kinnear als Bill Tanner. In No Time to Die zal er ook een nieuw gezicht te zien zijn. Rami Malek (Bohemian Rhapsody) zal namelijk de mysterieuze slechterik gaan spelen.

De 25ste James Bond film heeft wel wat vertraging opgelopen. De film zou eigenlijk in oktober 2019 uitkomen, maar de releasedatum is verschoven naar april 2020. Dit komt doordat de vorige regisseur Danny Boyle het project heeft verlaten vanwege meningsverschillen. Volgens geuchten wilde Danny Boyle het karakter van James Bond aan het eind van de film laten sterven. Maar de productiemaatschappij Eon stond niet achter deze beslissing en dus is er gekozen om een andere regisseur aan te nemen. No Time to Die wordt nu geregisseerd door Cary Joji Fukunaga (Beasts of no Nation). De titel lijkt ook wel een verwijzing naar het meningsverschil tussen Eon en Danny Boyle te zijn.

No Time to Die zal vanaf 2 april 2020 in de Nederlandse bioscopen draaien.

Bron: The Hollywood Reporter, Entertainment Weekly, Variety.

Lees ook: Deze acteurs zijn getrouwd met hun tegenspelers

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De sterren & ik

  • Deze filmattributen hebben het meeste geld opgebracht

  • Daniel Craig keert toch terug als James Bond

  • Recensie: James Bond - Spectre

  • Daniel Craig is weer te zien als 007 in nieuwe James Bond film

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen