Dit is de 'Lady and the Tramp' trailer

Nog eventjes en dan wordt Disney+ gelanceerd in Nederland! Op 12 november is de streamingdienst in Nederland beschikbaar. Disney wil natuurlijk dat veel mensen een abonnement op hun dienst nemen. Om hiervoor te zorgen bieden ze verschillende eigen films en series aan, waaronder de live-action film Lady and the Tramp! Disney heeft nu de eerste Lady and the Tramp trailer vrijgegeven en die ziet er veelbelovend uit!

Bron: Disney

Disney heeft de laatste jaren veel live-action films uitgebracht, waarvan The Lion King de meest recente is. Ook Lady and the Tramp krijgt een live-action make-over en in de eerste Lady and the Tramp trailer krijgen we al een goed beeld te zien van de film. De trailer lijkt heel goed het verhaal van de originele film uit 1955 te volgen. We zien hoe Lady wordt ontvangen door haar nieuwe gezin, maar eigenlijk nadat ze een baby krijgen een beetje wordt vergeten. Ook de andere hoofdrolspeler, Tramp, maakt zijn opwachting in de Lady and the Tramp trailer. Ook de ontzettend schattige scène waarin Lady en Tramp samen een bord spaghetti delen ontbreekt uiteraard niet in de trailer!

De stem van Lady wordt ingesproken door Tessa Thompson (Thor: Ragnarok) en de stem van Tramp wordt voorzien door Justin Theroux (Bumblebee).

 

Ben je benieuwd geworden naar de Lady and the Tramp trailer? Bekijk hem dan snel hieronder!

Naast de trailer heeft Disney ook de eerste poster vrijgegeven:

Lady and the Tramp trailerKan je na het zien van de Lady and the Tramp trailer ook niet wachten om de film te gaan kijken? Dan moet je nog eventjes geduld hebben. Op 12 november wordt de film op Disney+ uitgebracht.

Bron: Disney, Entertainment Weekly, Variety.

Lees ook: Let the streaming wars begin...

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • Zo zouden dieren uit Disneyfilms eruit zien als ze mens waren

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen