• Home
 • Nieuws
 • Dit is de 'I Still Believe' trailer mét Riverdale-ster K.J. Apa

Dit is de 'I Still Believe' trailer mét Riverdale-ster K.J. Apa

We zijn natuurlijk met smart aan het wachten op het nieuwe seizoen van Riverdale, maar gelukkig zit K.J. Apa ondertussen niet stil. Samen met Britt Robertson zal hij namelijk te zien zijn in de aankomende romantische film I Still Believe. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan hebben wij nog meer goed nieuws voor jou! De eerste I Still Believe trailer is namelijk gereleased.

I Still believe trailer  I Still believe trailer  I Still believe trailerBron: Lionsgate

De carrière van K.J. Apa gaat als een speer sinds dat hij gecast is als Archie Andrews in Riverdale. Zo was hij onder andere te zien als Chris in The Hate U Give en pakte hij de rol van Griffin in de Netflix film Last Summer. Nu keert hij wederom terug op het witte doek als de zanger Jeremy Camp in I Still Believe. Britt Robertson zal zijn tegenspeelster, Melissa Henning, spelen. Gelukkig zijn de twee geen vreemden van elkaar, want ze waren eerder samen te zien in A Dog’s Purpose.

De I Still Believe trailer laat zien dat Jeremy Camp tot over zijn oren verliefd is op Melissa. Ondanks de waarschuwingen van zijn ouders (Shania Twain en Gary Sinise) is Jeremy ontzettend toegewijd aan Melissa en deze toewijding neemt alleen maar toe als de ziekte van Melissa verergert. Dit gaat ten koste van Jeremy’s geloof waardoor hij gaat twijfelen aan zijn eigen overtuigingen.

Bekijk hieronder de I Still Believe trailer:

De I Still Believe trailer laat duidelijk zien dat er een goede chemie is tussen K.J. Apa en Britt Robertson, dit belooft veel goeds voor de film. Al zal het waarschijnlijk een echte tranentrekker worden! I Still believe wordt op 20 maart 2020 gereleased in Amerika. Het is nog niet duidelijk wanneer de film in Nederland te zien zal zijn.

Bron: Lionsgate

Lees ook: Dit is de 'Can You Keep a Secret' trailer 

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Deze acteurs werden tijdens de opnames vervangen

 • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

 • Bevestigde vervolgseizoenen die uitkomen in 2021 op Netflix

 • Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

 • 10x populaire jongen versus verlegen meisje films

Zoek in artikelen