De 'Breaking Bad' film trailer is er

Pas op! Spoilers voor de laatste aflevering van Breaking Bad.

De laatste aflevering van Breaking Bad is alweer in 2013 uitgezonden. We moeten het al een paar jaar stellen zonder Walter White en Jesse Pinkman. Er gingen al eerder geruchten dat er een Breaking Bad film in de maak is, maar eindelijk heeft Netflix dat bevestigd. De streamingdienst heeft zelfs de eerste Breaking Bad film trailer al vrijgegeven en de film komt sneller uit dan je zou verwachten!

Breaking Bad film trailer            Breaking Bad film trailer            Breaking Bad film trailer             Bron: AMC

Netflix heeft bekend gemaakt dat de film El Camino: A Breaking Bad Movie’ gaat heten. De serie eindigde met Jesse Pinkman die wist te ontsnappen van de nazi’s door wie hij werd vast gehouden. Hij rijdt weg in zijn auto waarin hij een schreeuw van opluchting niet kan onderdrukken. Ook zagen we in de finale dat Walter White het helaas niet heeft overleefd. De film zal verdergaan op de gebeurtenissen van de laatste aflevering. 

In de Breaking Bad film trailer zien we Skinny Pete, één van Jesse Pinkman’s vrienden, op het politiebureau verhoord worden. Er wordt aan hem gevraagd waar Jesse Pinkman is, maar Skinny Pete laat weten dat hij geen idee heeft waar hij is en dat hij dat ook zeker niet aan de politie zal vertellen.

Veel meer is er nog niet over de Breaking Bad film bekend. Het plot is nog onbekend en ook het merendeel van de cast is nog niet bekend gemaakt. Wel weten we dat Aaron Paul weer in de huid van Jesse Pinkman zal kruipen. Of we de methverkopende scheikundeleraar Walter White ook weer terug gaan zien is onbekend. Vince Gilligan, de maker van Breaking Bad, heeft de film geschreven en geregisseerd.

 

Netflix weet ons met de Breaking Bad film trailer in ieder geval al enthousiast te maken over de film. Bekijk de trailer snel hieronder!

In de Breaking Bad film trailer wordt ook de releasedatum van de film bekend gemaakt. El Camino: A Breaking Bad Movie zal al snel te zien zijn op Netflix. Op 10 oktober kunnen de fans de film gaan bekijken!

Bron: Entertainment Weekly, Variety, Netflix.

Lees ook: Hoogst gewaardeerde series op Netflix

Nieuwste artikelen

  • Alles wat beweegt - Susan Smit

  • De terugkeer - Tina van Dijk

  • Het Wilde Eiland 2: Vuurlicht - Karen Swan

  • Ze kwamen ons halen - Martine Letterie

  • 12 Nederlandse YA auteurs om te volgen

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen