Élite seizoen 3 is onderweg

Élite seizoen 2 is vanaf 6 september 2019 op Netflix te zien! Alle intriges op Las Encinas gaan weer verder en we hoeven ons gelukkig geen zorgen te maken dat het drama binnenkort voorbij is. Netflix heeft namelijk laten weten dat er gewerkt wordt aan Élite seizoen 3. Dus voorlopig kunnen we nog even genieten van de populaire Spaanse serie.

In Élite seizoen 1 komen de arbeiderskinderen Samuel, Christian en Nadia terecht op de Elitaire school Las Encinas. Ze worden niet echt hartelijk ontvangen, maar proberen er het beste van te maken. Na een heftige periode wordt er een meisje dood aangetroffen bij het zwembad. Dit is Marina. De broer van Samuel, Nano, wordt verdacht van deze moord. Maar de echte dader is Polo.

In het tweede seizoen van Élite wordt er verder geborduurd op Marina’s moord en hopelijk krijgen we gerechtigheid. Ook zullen we dieper meegenomen worden in de relaties en karakters van de personages. Bovendien zal er iemand vermist raken. En hoe langer deze vermissing duurt, hoe kleiner de kans is dat deze persoon levend teruggevonden zal worden. Het is nog niet bekend om welk personage het gaat, maar daar zullen we zeker 6 september achter gaan komen.

Élite seizoen 3Bron: Netflix

Gelukkig hoeven we na seizoen 2 nog geen afscheid te nemen van iedereen op Las Encinas. Netflix is namelijk al bezig met Élite seizoen 3! Helaas zijn hier verder nog geen details over bekendgemaakt, alleen dat Élite seizoen 3 in 2020 op Netflix zal verschijnen.

Bron: variety.com, twitter.com

Lees ook: Dit is de 'Élite' seizoen 2 trailer

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen