• Home
  • Nieuws
  • Dit is de eerste 'Bad Boys for Life' trailer

Dit is de eerste 'Bad Boys for Life' trailer

"Bad boys, bad boys. Whatcha gonna do, whatcha gonna do. When they come for you"

Inmiddels is het alweer 16 jaar geleden dat Bad Boys II werd gereleased. We wachten dus al een tijdje op de sequel, maar gelukkig is de tijd voorbij gevlogen en zijn Will Smith en Martin Lawrence het niet verleerd om de Bad Boys te zijn. Dat bewijzen ze uiteraard in de eerste Bad Boys for Life trailer! Mike Lowrey and Marcus Burnett are back.

Bad Boys for Life trailer   Bad Boys for Life trailer   Bad Boys for Life trailer   Bad Boys for Life trailerBron: Sony Pictures

De Bad Boys for Life trailer laat zien dat Mike Lowrey (Will Smith) en Marcus Burnett (Martin Lawrence) geen haar veranderd zijn. Hun relatie en humor zijn nog steeds hetzelfde als in de eerdere twee films, dus dat wordt natuurlijk weer genieten! In deze film gaan ze nog één laatste keer samenwerken wanneer een slechterik het op ze gemunt heeft. Het gaat om een Albanese huurling. Hij zint op wraak, omdat Mike en Marcus eerder zijn broer om het leven hebben gebracht.

Bekijk hieronder de eerste Bad Boys for Life trailer:

Naast Will Smith en Marcus Burnett verschijnen er ook een aantal nieuwe gezichten in de film. Zo zien we aan het einde van de Bad Boys for Life trailer Vanessa Hudgens (High School Musical), Alexander Ludwig (Vikings) en Charles Melton (Riverdale) voorbij komen! Natuurlijk zingen ze het beroemde Bad Boys-nummer van Bob Marley, maar voor Mike en Marcus hoeft dat niet per se: “No, never, y’all will never do that again”.

Bad Boys for Life is vanaf 23 januari 2020 in de bioscoop te zien!

Bron: Sony Pictures

Lees ook: Dit is 'The King' trailer mét Robert Pattinson

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 8 Hollywoodkoppels die al lang samen zijn

  • Schokkend! Deze acteurs hebben verschrikkelijke dingen gedaan

  • Will Smith gaat mogelijk de rol van Genie spelen in de live-action versie van Aladdin

  • Magische Aladdin trailer mét liedjes

  • Zien! Will Smith zingt Prince Ali in nieuwe 'Aladdin' video

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen