• Home
 • Nieuws
 • Eerste beelden van het eerbetoon aan Luke Perry in Riverdale seizoen 4

Eerste beelden van het eerbetoon aan Luke Perry in Riverdale seizoen 4

In maart van dit jaar ontvingen wij het heftige nieuws dat Luke Perry was getroffen door een beroerte en dat hij aan de gevolgen hiervan is overleden. Al 3 seizoenen lang was hij te zien als Fred Andrews in de populaire serie Riverdale. Het derde seizoen werd afgesloten zonder al te veel veranderingen, maar de eerste aflevering van Riverdale seizoen 4 is een eerbetoon aan Luke Perry! En de eerste beelden zijn nu vrijgegeven.

De eerste aflevering van Riverdale seizoen 4 zal op 9 oktober in Amerika uitgezonden worden bij The CW. De kans is groot dat wij een dagje later de aflevering op Netflix kunnen bekijken! Deze aflevering zal helemaal in het teken staan van Luke Perry. De fans zullen te zien krijgen hoe de makers van Riverdale omgaan met zijn dood. De eerste beelden van het eerbetoon aan Luke Perry in Riverdale seizoen 4 zien er erg emotioneel uit. Zo zien we dat Archie Andrews (K.J. Apa) een knuffel geeft aan zijn moeder Mary (Molly Ringwald).

eerbetoon aan Luke Perry  Riverdale seizoen 4  Riverdale seizoen 4  Riverdale seizoen 4Bron: The CW, Robert Falconer

Verder zijn er nog twee foto’s vrijgegeven van de eerste aflevering van Riverdale seizoen 4. Hierop zien we Archie, Jughead, Betty, Veronica en de rest. Ze zijn geïnteresseerd naar iets aan het kijken. Helaas kunnen we jullie niet vertellen waarnaar ze kijken, maar we zijn erg benieuwd.

eerbetoon aan luke perry  riverdale seizoen 4eerbetoon aan Luke Perry  Riverdale seizoen 4Bron: The CW, Robert Falconer

Tot slot zal Shannen Doherty (zij was samen met Luke Perry te zien in Beverly Hills, 90210) een mysterieuze rol vertolken in het eerbetoon aan Luke Perry in Riverdale seizoen 4.

Bron: The CW, ew.com

Lees ook: Dit is de eerste trailer van de 'Riverdale' spin-off 'Katy Keene'

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Riverdale seizoen 4 is bevestigd

 • Dit is de releasedatum van 'Riverdale' seizoen 4

 • Riverdale ster K.J. Apa krijgt rol in 'The Hate U Give'

 • Dit is de 'I Still Believe' trailer mét Riverdale-ster K.J. Apa

 • Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen