Dirty John seizoen 2 komt eraan

Ben jij gek op true crime stories? En heb je genoten van bijvoorbeeld de serie YOU? Dan kan Dirty John natuurlijk niet aan jouw aandacht zijn ontsnapt. Inmiddels is het eerste seizoen alweer een tijdje op Netflix te zien en die hebben wij natuurlijk gebingewatched. Gelukkig kunnen wij jullie nu vertellen dat Dirty John seizoen 2 onderweg is. En wij zetten in dit artikel alvast alles wat we over Dirty John seizoen 2 weten op een rijtje.

Dirty John seizoen 2Bron: Bravo

Dirty John is een anthologieserie (net zoals American Horror Story) waarin elke keer een andere podcast centraal staat. Zo is het eerste seizoen gebaseerd op de gelijknamige podcast van Christopher Goffard, een Amerikaanse misdaadjournalist. Het gaat over de serie-oplichter en sociopaat John Meehan. Hij wordt gespeeld door Eric Bana (King Arthur: Legend of the Sword). Zijn tegenspeelster is Connie Britton (Nashville) en zij is te zien als Debra Newell. Ze ontmoeten elkaar via een datingsite en Debra valt als een blok voor John. Debra’s familie vertrouwt John echter voor geen meter en dat blijkt terecht, maar John is niet van plan om Debra zomaar op te geven.

Dirty John seizoen 2 zal zich focussen op het waargebeurde verhaal van de scheiding van Betty Broderick het seizoen zal The Betty Broderick Story heten. We volgen dus een compleet nieuw verhaal met twee andere hoofdrolspelers, namelijk Amanda Peet (A Lot Like Love) en Christian Slater (Interview with the Vampire). Het verhaal speelt zich af tussen de jaren 60 en 80. Amanda Peet zal te zien zijn als Betty Broderick, de perfecte vrouw en moeder uit Zuid-Californië. Christian Slater vertolkt de rol van Dan, de man van Betty. Zij heeft hem altijd gesteund tijdens zijn studies (medicijnen en rechten) en nu is hij een succesvolle advocaat in San Diego.

Dirty John seizoen 2Bron: Touchstone Pictures (A Lot Like Love) & USA Network (Mr. Robot)

Het leven van Betty en Dan lijkt perfect, maar dan huurt Dan een nieuwe werkneemster in. Haar naam is Linda. Dit is een knappe jonge vrouw, zonder al te veel bagage. Samen met haar kan Dan genieten van het leven zonder aan de strijd uit zijn verleden te denken. Betty probeert terug te vechten en weigert om de realiteit onder ogen te zien. Hierdoor raakt ze in een isolement en verliest zij zelfs haar identiteit. Helaas maakt Dans zelfvertrouwen hem blind voor het feit dat hij een monster heeft gecreëerd en als hij dit eindelijk onder ogen ziet, is het al te laat..

Wanneer Dirty John seizoen 2 op Netflix te zien zal zijn is helaas nog niet bekendgemaakt.

Bron: USA Network, tvline, eonline

Lees ook: Series voor de fans van YOU

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • TV-series: must-see volgens de redactie!

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen