Dit is de YOU seizoen 2 releasedatum

Pas op: spoilers voor YOU seizoen 1

Vorig jaar kregen we van Netflix een heel erg leuk kerstcadeautje op 26 december. Toen werd namelijk in één keer het eerste seizoen van YOU gereleased. Er gingen lange tijd geruchten dat YOU seizoen 2 op 26 december 2019 op Netflix zou verschijnen, maar duidelijkheid hierover kregen we niet. Tot vandaag! De YOU seizoen 2 releasedatum is namelijk eindelijk bekendgemaakt door Netflix.

YOU seizoen 2 releasedatumBron: Netflix

In de serie YOU volgen we de boekwinkelmanager Joe Goldberg (Penn Badgley). In het eerste seizoen, gebaseerd op het gelijknamige boek van Caroline Kepnes, loopt op een dag de knappe Guinevere Beck zijn boekwinkel in en Joe is op slag verliefd. Dit slaat al snel om in een obsessie en Joe gebruikt social media om de meest intieme details over Beck te weten te komen. Op die manier kan hij dichterbij haar komen. Ieder obstakel dat hem in de weg staat moet er helaas aan geloven. En uiteindelijk overleeft zelfs Beck het niet…

YOU seizoen 2 zal gebaseerd zijn op het vervolgboek Hidden Bodies van Caroline Kepnes. Joe gaat verhuizen naar Hollywood, Los Angeles. Hier wil hij een heel nieuw leven opbouwen, zodat hij alles wat er gebeurt is achter zich kan laten. Maar of dit echt gaat lukken, is nog maar de vraag. Het onderzoek naar de dood van Peach Salinger (Shay Mitchell) gaat ondertussen gewoon door. De privédetective die is ingehuurd door de familie Salinger om de ‘zelfmoord’ van Peach te onderzoeken, vertrouwt het verhaal over Dr. Nicky niet. En zal Joe de moord op Beck geheim kunnen houden? Of komt de waarheid toch aan het licht?

YOU seizoen 2 releasedatumBron: Netflix

We gaan er binnenkort achter komen, want de YOU seizoen 2 releasedatum is 3 december 2019! Dit jaar dus geen kerstcadeautje, maar een cadeautje voor oud & nieuw! YOU seizoen 2 bestaat, net als het vorige seizoen uit 10 afleveringen. Deze worden allemaal tegelijk gereleased. Dat wordt dus weer bingewatchen!

Bron: Netflix-Nederland

Lees ook: Penn Badgley vertelt over 'YOU' seizoen 2

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

  • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen