Dit is de YOU seizoen 2 releasedatum

Pas op: spoilers voor YOU seizoen 1

Vorig jaar kregen we van Netflix een heel erg leuk kerstcadeautje op 26 december. Toen werd namelijk in één keer het eerste seizoen van YOU gereleased. Er gingen lange tijd geruchten dat YOU seizoen 2 op 26 december 2019 op Netflix zou verschijnen, maar duidelijkheid hierover kregen we niet. Eerst zou het tweede seizoen op 30 december 2019 op Netflix gereleased worden, maar dat is nu veranderd. Wij vertellen je in dit artikel de nieuwe YOU seizoen 2 releasedatum!

YOU seizoen 2 releasedatumBron: Netflix

In de serie YOU volgen we de boekwinkelmanager Joe Goldberg (Penn Badgley). In het eerste seizoen, gebaseerd op het gelijknamige boek van Caroline Kepnes, loopt op een dag de knappe Guinevere Beck zijn boekwinkel in en Joe is op slag verliefd. Dit slaat al snel om in een obsessie en Joe gebruikt social media om de meest intieme details over Beck te weten te komen. Op die manier kan hij dichterbij haar komen. Ieder obstakel dat hem in de weg staat moet er helaas aan geloven. En uiteindelijk overleeft zelfs Beck het niet…

YOU seizoen 2 zal gebaseerd zijn op het vervolgboek Hidden Bodies van Caroline Kepnes. Joe gaat verhuizen naar Hollywood, Los Angeles. Hier wil hij een heel nieuw leven opbouwen, zodat hij alles wat er gebeurt is achter zich kan laten. Maar of dit echt gaat lukken, is nog maar de vraag. Het onderzoek naar de dood van Peach Salinger (Shay Mitchell) gaat ondertussen gewoon door. De privédetective die is ingehuurd door de familie Salinger om de ‘zelfmoord’ van Peach te onderzoeken, vertrouwt het verhaal over Dr. Nicky niet. En zal Joe de moord op Beck geheim kunnen houden? Of komt de waarheid toch aan het licht?

YOU seizoen 2 releasedatumBron: Netflix

We gaan er binnenkort achter komen, want de YOU seizoen 2 releasedatum is 26 december 2019! Dit jaar krijgen we dus weer een heerlijk kerstcadeautje van Netflix! YOU seizoen 2 bestaat, net als het vorige seizoen uit 10 afleveringen. Deze worden allemaal tegelijk gereleased. Dat wordt dus weer bingewatchen!

Bron: Netflix-Nederland

Lees ook: Penn Badgley vertelt over 'YOU' seizoen 2

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen